Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja się mało udzielam na forum, chociaż podczytuje Was regularnie. Ja jeszcze pracuję, więc i czasu brak i weny. No i nic specjalnego się też u mnie nie dzieje, więc też nie ma za bardzo co pisać.
Fajnie by było mieć dostęp do zamkniętego, ale nie muszę koniecznie, jeśli otwarty temat też zostanie.
no własnie jaka jest zasada przyjęcia do zamkniętego działu??
Tez byłabym chętna ale rozumiem ze 8 postów to troche mało?, poza tym zamknęcie działu ma chronic przed troallami i innymi niepowołanymi osobami....więc chyba nonsensem jest wpuszczać kazdego kto sie zalogował i przedstawił... no chyba ze się mylę? to też proszę o dołożenie do wątku
Dział zamknięty jest już utworzony. Ustaliłyśmy z dziewczynami że warunkiem by się tam dostać jest udzielanie się na forum. Także prosimy o cierpliwość i zrozumienie- musimy się dobrze poznać a kto się udziela i tak tam w końcu trafi