reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

a zapomniałam się pochwalić :) wczoraj moja mama powiedziała, że bardzo chętnie zasponsoruje dla Piotrusia łóżeczko z pełnym wyposażeniem (materacyk + pościelka) ja mogę wybrać to, co mi się spodoba (oczywiście w granicach cenowej przyzwoitości) a ona da pieniążki. fajnie jest mieć mamę ;D

reklama
Wszystkie rzeczy dla dzieciaczków są piękne, tylko skąd wziąść na to wszystko kase :)

Ale dobrze, że nie zyjemy w czasach naszych rodziców, wtedy to było - każdy miał to samo, zero wyboru :)

no ja juz też wybrałam i wg wszelkiego prawdopodobieństwa będzie to takie łóżeczko
loz_12.jpg

Bradzo ładne łozeczko Leyna mi by tez takie pasowało bo ja mam meble sosnowe ..to i łozeczko pasowało by sosnowe ale ja nie kupuje tesciu obiecał kupic, ja pewnie tylko wybiore..pozdrawiam

A ja kupiłam łóżeczko Radek VII z Klupsia kolor słomka, czyli taki jak wkleiła Leyna, bez żadnych dodatków, bo szuflada jest mi niepotrzebna, a bieguny, no cóż pewnie nigdy bym ich nie użyła :)

A tak w ogóle to w związku z tym, że dużo rzeczy kupujecie na allegro, to może napiszę coś co się przyda, bo ja na przykład tego nie wiedziałam. W tych łóżeczkach z KLupsia, kolor sosna oznacza surowe drzewo sonowe niemalowane, a kolor słomka to drzewo sosnowe pomalowane lakierem bezbarwnym. Chodzi o to, że sosny chyba nie ma co kupować, bo trzeba ja w tym momencie samemu pomalować, chociaż właśnie dla kogoś może mieć to plus - można samemu dobrać kolor farby :)

No to faktycznie nie widziałam o takim myku to ja chce tez odrazu juz pomalowane..kto by sie tam jeszcze męczył z malowaniem...

A i jeszcze cos ,no tez słyszałam od doswiadczonych juz rodziców , ze ani ta szuflada ani te bieguny sie do niczego nie przydają ot taki bajer...

reklama
Do góry