reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
hej Madziu
jeśli chodzi o fotelik - producentem jest firma safety baby.
Już się nie moge doczekać kiedy wreszcie się zapełni ;)

A oto kilka fotek sypialno/dzidziowego kacika (jeszcze bez lozeczka :) , ktore bedzie stalo w miejscu wozka :) )

Dzieki Leyna :)
A o zaslonkach nawet mi nie mow, tyle co sie nawkur....m przy ich upinaniu to szkoda gadac. Upocona, ku...y lecialy i myslalam, ze tym wszystkim rzuce w kat i bedzie bez zaslon ;D ;D ;D

Sandra fajnie upiełaś zasłony. Tak mi się podobają mam niestety za duże okno i chyba u mnie będe wertikale. Chcialiśmy rolety ale cena rolet to 1000 zł a wertikale 500. Różnica niebagatelna. Teraz zresztą mamy wertikale ale już podniszczone i chcemy je wymienić.

A teraz troszkę moich zdjęc dzidziowych ciuszków :) Tez musze się trochę pochwalić. Oglądam wasze i wszytkie są śliczniusie. Moje są w większości używane, dostałam od siostry, ale nie są zniszczone. A kordzi mnie aby też się pochwalić :)
oto pierwsze

reklama
Do góry