reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
I jeszcze jedno:) Już ostatnie. Jak sprzątnę troszkę w pokoju to zrobię jeszcze zdjęcia łózeczka i tez podeślę :)

... i jeszcze jeden z komplecików mojej córci :)
mojedzidzi011wc6.jpg

Fajniusi Ewa :) Fajne ciuszki ma twoja mróweczka. Ogólnie bardzo lubię kolor zielony :) I buciki takie maleńkie fajne :)

A ja dziś się rozszalałam. Jak się chwalić to na całego. Wklejam jeszcze fotelik mojej Oliwki i nosidełko :)

fajne ciuszki :) skarpeteczki są najbardziej wzruszające, bo takie maciupkie :) a potem z takiej malutkiej stópki wyrasta takie 46 jak mojego Sz ;D

ja też mam trochę ciuszków używanych, ale to przeważnie większe rozmiary. teściowa dostała od koleżanek z pracy. tylko troszkę bodziaków na rozmiar 56 kupiłam nowych. dzieci tak szybko wyrastają z ciuszków, że nie zdążą zniszczyć.

Leyna pisze:
ja też mam trochę ciuszków używanych, ale to przeważnie większe rozmiary. teściowa dostała od koleżanek z pracy. tylko troszkę bodziaków na rozmiar 56 kupiłam nowych. dzieci tak szybko wyrastają z ciuszków, że nie zdążą zniszczyć.
dobrze jest tak dostac po kimś kilka ciuszków, przynajmniej na początku kiedy to młlodych rodziców czeka najwięcej wydatków ;)
a ubranka mojej Julci oglądam codziennie, układam, przekładam itp... nie potrafie przejść obojetnie obok szafeczki z jej ciuszkami, tak uwielbiam na nie patrze... pewnie tez tak macie, hehehe.... z resztą wszystkie maleńkie ciuszki sa śliczniutkie :)

reklama
Ewa, Majka, ciuszki slodziutkie :)
Ja tez non stop ogladam te cudenka, ukladam, rozkladam, znowu ukladam ;) Wozkiem pojezdze po pokoju, fotelik testuje ;) Wariatka ze mnie :) ale juz normalnie doczekac sie nie moge. Zreszta chyba jak kazda z nas :)

Do góry