reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

ewa ja mam taki problem ze spodniami dla Wojtka, wzrost 156 a w pasie tyle co Ala, a za chwilę nam się rozmiarówka w 5.10.15 skończy i co wtedy:szok:
Aluta ma jeszcze tyle szmat, że dopiero w przedszkolu okaże się czego nam brakuje, na razie nic nie kupujemy:tak:

reklama
Bedyta, Ewa to widze ze u was tez nie latwo ze spodniami. Pat jest chudy i dlugi i wszystkie spodnie w pasie musze zszywac, bo leca z pupy.

Jeszcze kiedys beda sie cieszyc z talii osy :tak::-):tak:

Sara ma jeszcze brzuch jak dziecko z Etiopii :-p ale licze na to, ze tez sie bedzie mogla kiedys pochwalic 60cm w pasie ;-):-D

Sara na urodziny nazbieralal pelno szmatek, tak wiec na jesien jestesmy zaopatrzone :tak: Tylko polbutow nam brakuje :tak:

Ja jestem nienormalna - wlasnie wyalam w Kappahlu 160 zeta na ciuchy dla malej... Spodnie (z przeceny za 12 zeta), dwie koszulki z krotkim rekawkiem, trzy bluzki gladkie z dlugim (w promocji trzy w cenie dwoch), legginsy - trzy pary, piec par skarpet - oczywiscie wiekszosc rzeczy rozowa... No coz, idzie na prezent urodzinowy...
A dodatkowo dzisiaj przyszla mi kurierem posciel z Mala Syrenka - moja mama zamowila.

Ja jestem nienormalna - wlasnie wyalam w Kappahlu 160 zeta na ciuchy dla malej... Spodnie (z przeceny za 12 zeta), dwie koszulki z krotkim rekawkiem, trzy bluzki gladkie z dlugim (w promocji trzy w cenie dwoch), legginsy - trzy pary, piec par skarpet - oczywiscie wiekszosc rzeczy rozowa... No coz, idzie na prezent urodzinowy...
A dodatkowo dzisiaj przyszla mi kurierem posciel z Mala Syrenka - moja mama zamowila.
To widze, ze Jagoda obkupiona na cala jesien :tak::-):tak:
Kurde, szkoda, ze u nas Kapphala nie ma - przydalyby sie nam gladkie legginsy, a nigdzie nie moge dostac, bo jak juz sa to albo we wzorki albo nie ten rozmiar :sorry2:

Byly i 104/110 i 110/116 gladkie za 14.90 - rozowe, rozowe z kropeczkami, czarne z drobnymi wzorkami nad kostka, czarne gladkie i biale gladkie albo wzorkowane, a poza tym w drobniutka szkocka krate (czarno-czerwone) - generalnie wszystkie na zasadzie rajstopkowej, do tuniczek, nie bezposrednio do noszenia... Ale wydaje mi sie, ze dobre gatunkowo - przekonamy sie jutro bo idzie do przedszkola w jednych.
Jakbys chciala to moge podejsc przy okazji i kupic Ci kilka par, kaske moglabys potem przelac mi na konto.

Nie ma problemu, podjade jak tylko bede w Slupsku, a kaske przelejesz mi jak juz kupie, bo nie wiem kiedy to bedzie :p - pewnie w ciagu kilku dni. Daj mi znac na priv jaki rozmiar i kolory, to bede wiedziala, czego mam Ci poszukac.

karoo świetne zakupy:tak::-)
sandra w Forum a Gliwicach jest Kaphall, jeżeli tam jeździsz;-) a nie wiem czy w Katowicach w Silesii też przypadkiem nie ma:tak:

reklama
Nie ma problemu, podjade jak tylko bede w Slupsku, a kaske przelejesz mi jak juz kupie, bo nie wiem kiedy to bedzie :p - pewnie w ciagu kilku dni. Daj mi znac na priv jaki rozmiar i kolory, to bede wiedziala, czego mam Ci poszukac.
Dzieki Karoo wielkie :tak: Jutro napisze Ci jakie te legginsy :tak::-) Super, dziekuje Ci bardzo :tak:

Bedytko, wlasnie nie bywam tam, tzn. w Silesii bardzo rzadko, a w Gliwicach to juz w ogole :sorry2:A u nas nie ma Kapphala, a w H&M, C&A itd. nie bylo takich jakbym chciala :sorry2:

Do góry