reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Ja tez doszlam do wniosku, ze najlepiej zaczac cos stopniowo robic i kupowac, bo wszystko zostawic na ostatnia chwile mija sie z celem. Nie damy rady. Bo juz pod koniec maja T. zaczyna treningi i znowu go nie bedzie, wiec nie moge zostac z tym wszystkim sama, bo nie dam rady :) A poza tym lepiej takie decyzje podejmowac we dwojke. Nie mamy kompletnie nic oprocz kilku ciuszkow i 3 paczek pampersow i wkladek laktacyjnych :) Sypialnia do remontu, brak mebelkow, wozka, nosidelka, fotelika samochodowego itd. A kupic to wszystko za jednym zamachem...troche za duzy wydatek...

reklama
Mi sie troche fuksneło (dobrze miec 3 braci dzieciatych) bo prawie wszystko dostałam, wanienke, przewijak, fotelik,wózek ubranka oczywiscie jedyco co prawdopodbnie bede musiała kupic to łózeczko choc tesciu obiecał ,ze zakupi a remontu tez robic nie musze bo mam nowe mieszkanko i przez 3 lata nawet nie zdązylismy zabrudzic..no sufity sie jedynie machnie..zostały mi tylko takie duperele; oliwki ,szczotki , kremy itd

To super JAAGA, ze macie juz prawie wszystko! Jestescie w bardzo komfortowej sytuacji. A takie duperelki to sobie mozesz na spokojnie w jeden dzien kupic.
POZDRAWIAM!

sandra1982 pisze:
Dziewczyny, jak sobie mysle jak bedzie wygladac lista zakupow, to az sie przerazam :) Ile takich pierdolek jest potrzebnych: oliwki, kremy, pudry, patyczki, spirytus bla bla bla itd. itp. :) a i tak na koniec czlowiek sie orientuje, ze jednak czegos mu brakuje... Moja kolezanka, kotra ma termin tydzin wczesniej niz ja zrobila wstepna liste i wyszly jej 3 kartki-podkreslam-lista wstepna :)
;D ;D dziewczyny własnie..czas aby pogrzebać gdzieś w internecie za takim spisem( wyprawka)...wtedy mieć będziemy jakiś zarys..i o niczym nie zapomnimy.A może już któraś z was wygrzebała dla własnych potrzeb..to prosimy sie podzielić..

Witajcie dziewczyny! to znowu ja i chciałam tylko powiedzieć że dostałam pościel do łóżeczka, którą zamówiłam z allegro!

http://www.allegro.pl/item98853260_4_cz_posciel_mamo_tato_z_moskitiera_dluuga_.html jestem zadowolona, jest ładna i 100% bawełna! Tylko na moskitierze z 3 maleńkie dziurki, które oczywiście mąż wypatrzył. Niestety nie ma stelarza do tej moskitiery. Zastanawiam się czy będzie tu pasował każdy stelarz?? a moze on się inaczej nazywa wiecie coś na ten temat?

Mycha, posciel sliczna. A w ktorej kolorystyce masz? Tez bede powoli zabierac sie za zamawianie jakiegos kompletu. Co do stelaza to nie mam zielonego pojecia - napisz do Sprzedajacego - moze cos Ci doradzi.

Pozdrawiam.

Sadruś zamówiłam misie i kaczusie na kremowym tle!! naprawdę polecam tylko musze sie dowiedzieć co z tym stelarzem czy jak to się tam nazywa!! już napisałam do sprzedawcy w tej sprawie!! Oczywiście dam znać jaką dostałam odp.!

Pozdrawiam
;)

Frutisek pisze:
sandra1982 pisze:
Dziewczyny, jak sobie mysle jak bedzie wygladac lista zakupow, to az sie przerazam :) Ile takich pierdolek jest potrzebnych: oliwki, kremy, pudry, patyczki, spirytus bla bla bla itd. itp. :) a i tak na koniec czlowiek sie orientuje, ze jednak czegos mu brakuje... Moja kolezanka, kotra ma termin tydzin wczesniej niz ja zrobila wstepna liste i wyszly jej 3 kartki-podkreslam-lista wstepna :)
;D ;D dziewczyny własnie..czas aby pogrzebać gdzieś w internecie za takim spisem( wyprawka)...wtedy mieć będziemy jakiś zarys..i o niczym nie zapomnimy.A może już któraś z was wygrzebała dla własnych potrzeb..to prosimy sie podzielić..

http://www.wyprawka.pl/wyprawka/
proszę bardzo chociaz pare rzeczy bym wykresliła to moze sie przyda taki spisik,

reklama
Do góry