Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Megii78 bardo Ci dziękuję za radę dotyczącą badania moczu. Ogóolne wyszło dobrze ale w posiewie bakterie coli znacznie powyżej normy, która dopuszcza max 5 u nas jest 10. Badania mamy powtórzyć tym razem do pojemniczka. Dzisiaj Adas nie został przez to zaszczepiony. A z dobrych wiadomości to Adaś waży już 8100bardzo mnie to cieszy;-) Narazie mam mu nic do diety nie wprowadzać. Acha no i możliwe że ma skaze białkową ale zrobimy badania i wszytskiego się dowiem (mam nadzieję). A jak tam Michaś zrobiłaś mu to badanie??
Mam nadzieje, że tym razem wyjdzie wszystko OK
no to spoko
no to pewnie i my będziemy łazić w tę i spowrotem do lekarza
Ty to robisz prywatnie czy dostajecie skierowanie. Mnie lekarz słowem nie wspomniał, że można zrobić posiew na NFZ no ale ja też w sumie nie zapytałam, ciekawe jak to jest
. W życiu nie słyszałam żeby tak straszliwie płakał
usypiał mi na rękach ale do łóżeczka się włożyć nie pozwolił bo znów zaczynał płakać. Dopiero gdy spiącego połozyłam na swoim brzuchu i po ok. godzince włożyłam do łożeczka przespał się do osmej. Umęczyło się biedactwo