Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
....ściągnę mleko do butli i zostawię Olisia na noc z mężem a sama pójde do innego pokoju spać,zobaczymy czy bedzie chciał pić moje mleczko z butli i czy będzie plakał, czy jednak zje i pojdzie spać dalej
jeśli dalej nie będzie chciał jeść w ten sposób to przyjde do niego a jeśli sie uda,to powtórzymy to znowu następnego dnia i po kolejnym sukcesie odważę się pójśc na bal;-) ...tylko że w tym wypadku Oliś zostanie z 14-letnią siostrą Darka,ale ona ma wprawę w opiece nad małym dzieckiem bo dużo pomaga siostrze ciotecznej przy jej rocznym synku...a w razie czego to w 20 minut będę spowrotem w domu,na szczęście to nie jest aż tak daleko,jakieś 20 km od domu...Asiu-u nas sprawa drzemek dziennych wygląda tak,że Oli spi ok 10 pół godziny,potem ok 12-13 ok godzinę,chyba,że jesteśmy na spacerku to i 2 godzinki,potem ok 17 do 40 minut i ok 20 zasypia na noc-jak widzisz spi baaardzo dużo,sam się tego domaga,robi się marudny poprostu. Ja jednak myślę że to zależy od dziecka,jedne spią dużo innym wystarcza jedna drzemka w ciągu dnia,a optymalnie wydaje mi sie że powinny być 2 takie drzemki: do południa i popołudniu,ale naprawdę jesli Wiki jest pogodna i nie marudzi,to jej nie zmuszaj na siłę.dziewczyny ile wasze maleństwa śpią w dzień (tak mniej więcej) bo moja tylko rano pośpi z godzinkę i później do 23 już nie śpi(czasem uda się na 40 min jeszcze zdrzemnąć). Nie wiem czy to tak jest już z 6 miesięcznymi dzidziusiami czy ona odstaje od normy
![]()
,trzeba spróbować może akurat będzie ok..jeśli nei z apierwszym razem to za drugim,trzecim ale w końcu Olis się przyzwyczai:-) i będziecie mogli spokojnie wyjśc poszaleć..a i piwko będziesz mogła sobie wypić z czystym sumieniem...
..w dzień natomiast to jest z nią róznie przeważnie robi sobie drzemki do 40 minut ..osttanio jej rekord spania to całe 20 minut
hehe..do 15 śpi ze 3 razy a potem za chiny ludowe nei można jej położyć ,dlatego też zasypia dosyć szybciutko na noc...