reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dzidziusiowe boleści

reklama
Ja też podawałam Zuzi Ferrum Lek...I wiesz,dziś zrobiłam mały test na sobie...Dość szybko łyknęłam ale nie zafarbowały mi zęby...

hihi dobre kociu:-D dzięki za poświęcenie;-) tyle że to podobno po dłuższym czasie podawania żelaza cos takiego się robi:baffled: ale może po tym Ferrum będzie ok,zaryzykuję;-) Aaaa,nawet dostałam na to receptę,spojrzałam własnie:zawstydzona/y::tak:

a Oskarek dalej chory ,właśnie byłam z nim u doktora i dostaliśmy inny antybiotyk.Przedtem był Ceclor a teraz Bactrim i flegamine.Już zaczynam mieć dość:sick:.Z jednego choróbska wchodzi w drugie

Biedny Oskarek dużo zdrówka dla niego i innych chorujących dzieciaczków oby chorób jak najmniej.

Wiolu szczerze współczuję:-(.Oskarku kochany zdrowiej szybciutko....kurcze skąd te choróbska się biorą i czemu akurat łapią nie miałam problemu z chorobą Wikuni i nie dostała ani razu antybiotyku..oby tak alej..

Wiolu przesyłam moc uścisków dla OSKARKAi Ciebie kochana bo napewno masz dość..

Wiolcia,ściskam Ciebie i Oskarka mocno,musicie w końcu to paskudztwo zwalczyć,główka do góry!:tak: A może spróbuj malutkiemu podawać probiotyki albo Cebion Multi na wzmocnienie,napewno jest wyczerpany tyloma dniami choroby i organizm nie ma siły się bronić przed kolejną inwazją wirusów:sick:...życzę morza zdrówka i nareszcie wytchnienia dla Ciebie słonko!:tak:

Oskarku zdrowiej szybciutko!!!!!Usciski i pozdrowionka od cioci Iwony i Brianka.
Nasz maluszek znowu cale dnie trzyma sie za uszka...mam wrazenie ze ida mu teraz gorne jedynki..i to dlatego,wtedy gdy bral antybiotyk i ponoc mial zapalenie uszek..wyszly dolne zabki..i pozniej jak reka odjal.narazie wstrzymam sie z pojsciem do lekarza,bo zapewne znowu skonczylo by sie na antybiotyku,a to tak oslabialo nasza kruszynke..

reklama
Do góry