reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

A ja nie moge jesc owocow- moj zoladek sie bardzo buntuje. W ogole ostatnio znowu cos czesto sie buntuje. Za to chodzi za mna prawdziwy pyszny bigos, taki jaki tylko moj maz robi- wiec moze w koncu go namowie na zrobienie :)

reklama
Ja po bigosie długo dochodze do siebie. Brak wtedy bliskich spotkań toaletowych ;( i kaputsa strasznie wzdyma. Mam wrażenie, że malutkie mam mało miejsca w moim brzuszku, jak podjem gołąbki albo bigos.

Co do ciasta owocowego, to mam świetny przepis, wychodzi jak sernik na zimno, tylko zamiast masy serowej jest masa bananowa, polecam, podbija serca wielu ;)
podam Wam przepis w wolnej chwili, bo u nas teraz urwanie głowy - jutro ślub i wesele mojej sister (jestem cała podekscytowana)
Swoją drogą, nie mogę doczekać się tego żarełka ;D To bedzie chyba pierwsze wesele na którym się najem ;)

Własnie się dowiedziałam, że juz jadą do mnie od teściowej dwie duże torby jedzenia. A prosiłam tylko o zupę ze świeżych pomidorów ( ale leniwa jestem co? :laugh:). Zawsze daje więcej, ale tym razem podobno jest to ogromna ilość, najbardziej jest zawiedziona, że na nic szczególnego nie mam ochoty, bo wtedy mogłaby zaspokoić moje zachcianki :). Wiem, że będzie ciasto ze śliwkami i ta zupa pomidorowa, a reszta to niespodzianka :).

kaska ale masz dobrze,w tych torbach na pewno same pysznosci. ::) tez tak bym chciala...........

Ide po jakies owoce-banany,winogronka,pomaranczki

a my dzisiaj jedziemy do rodziców moich tata mial urodziny w środę ale ze względu na nas wyprawia dzisiaj mama od rana krząta się po kuchni i na razie zdradziła mi tylko część specjałów:
ryba po grecku, sałatka jarzynowa,sałatka z papryką, kurczak w galarecie, pieczeń rzymska, krokiety i barszczyk, ze słodkich babeczki, karpatka, sernik jabłecznik mniam mniam mniam zaraz jadę

Pozostaje wszystkim małym i dużym żarłokom powiedzieć "smacznego"... i jak najszybciej się przyłączyć ;). Jutro obiadek rodzinny- mniam, mniam- mamy to dopiero potrafią gotować ;D

reklama
A wiecie, tak mi przyszła do głowy Wigilia i ten karpik... i śledziki... pierogi...kapustka z grzybkami... Kurcze ale będę jadła, szkoda, że jeszcze prawie trzy miesiące. Nigdy tak mi jedzenie nie smakuje jak w Wigilię. :)

Do góry