reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
1. sałątka z tuńczyka:
1 puszka tuńczyka
w sosie własnym,
żółty ser,
jajko,
1 puszka kukurydzy konserwowej,
1 ogórek konserwowy,
majonez,
przyprawy do smaku według uznania.

-----------------------------------------------

2. sałatka z tuńczyka:
1 nieduża kapusta pekińska,
1 puszka tuńczyka
w sosie własnym,
1 puszka kukurydzy,
1 świeży ogórek,
1 pomidor,
mały jogurt naturalny,
cukier,
pieprz,
sól,

------------------------------------

3. sałatka z tuńczyka:
1 cebula,
1 puszka tuńczyka
(w oleju),
1 torebka ryżu,
4 ogórki kiszone,
1 puszka fasoli,
1 puszka kukurydzy,
4 jajka,
sól,
pieprz.

moja silna potrzeba poznania przepisu na sałatkę z tuńczyka została w pełni zaspokojona ;D ;D ;D

mokkate jak ja tak leżę w tym wyrku, to wydaje mi się że wolałabym nawet ziemniaki kopać tak mam już dość ::), jak mogłam łazić to też mi się nic nie chciało ;)

mokkate pisze:
No to zaczęłam się delikatnie niepokoić.... :( :(

Mokkate, na Szkole Rodzenia położna mówiła o związku wypicia coli z większą ruchliwością dzidzi :-) A że u jednych tak jest, a u innych nie - wydaje mi się, że to tak jak z kawą, na jednych działa bardzo pobudzająco, a na innych w ogóle.

catherinka pisze:
mokkate pisze:
No to zaczęłam się delikatnie niepokoić.... :( :(

Mokkate, na Szkole Rodzenia położna mówiła o związku wypicia coli z większą ruchliwością dzidzi :-) A że u jednych tak jest, a u innych nie - wydaje mi się, że to tak jak z kawą, na jednych działa bardzo pobudzająco, a na innych w ogóle.

Catherinka- przesyłam, Ci buziaczki za ta wiadomość :D

super wiadomość o tej coli :) na moją glisdę słaba kawa też nie działa, nic jej nie jest, nie rusza się mocniej itp., ale też kawy piję bardzo mało

kurcze, a ja chcę sałatę!!! w każdym markecie, gdzie Krzyś robił zakupy były zdechłe, zwiędnięte sałaty! buuu
ja chcę świeżą, chrupiącą, pyszną zielona sałatę!!! i kolorowe kanapki z ogórkiem, pomidorem, wędlina, serem, majonezem, jajkiem, tuńczykiem, kawiorem... ale musi być sałata

:-) Przyjmuję, dziękuję :-)
A mnie naszla ochota na pischingera (czy jak to isę pisze...) i zaraz chyba zacznę robić! :-)
Ale takiego "prawdziwego" - tzn. jak kiedyś kiedyś robiła moja mama - trochę roboty się zapowiada, ale ten efekt.... :p

no i stało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!

zjadłam tyle bezików że zraraz padnę - mdli mnie :p

tyle piszecie o tej coli że sama zaczynam się nad nią zastanawiać - te bombelki i smak ::)

reklama
Nawet nie mów, w sobotę wypiłam litr pepsi!!! ;D A potem ... - jakoś dziwnie się czułam... I powiedziałam sobie, że już nie będę taka zachłannna :laugh: :laugh: :laugh: Ale zaraz idę do sklepu i chyba kupię sobie puszeczkę ;D

Do góry