Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i niestety kopie mnie niemiłosiernie i non stop mnie budzi,chodzę nie wyspana...tak sobie myślę,że moglibysmy wyrzucić jego łożeczko i zamiast niego kupić w Ikei sofę,jest teraz promocja za 299 zł i materac rozklada się na podlogę,także Oliś raczej by nie miał szans spaść z niego;-) a i byłoby gdzie usiąśc w ciągu dnia bo tak to tylko mamy nasze małżeńskie łoże w pokoju...myslicie że to dobry pomysł? Zastanawiam się tylko nad tym jak to będzie z drzemkami w ciągu dnia,jak Oliwier sie obudzi to zejdzie z tego materaca i będzie płakał przy drzwiach a ja często jestem na dole jak śpi i będę biegła kłusem na ten jego płacz i walenie w drzwi;-)sama nie wiem co robić...
..na początku płakała ale szybciutko sie przyzwyczaiła..myslę,że to jest dobry pomysl i Oliś szybciutko przywyknie do nowego spanka.
..chyba wiem co masz na myśli bo my mamy taka sofę w pokoju w ciagu dnia mozna siedziec tylko,że wysoka to ona nie jest,ale idealna właśnie do spania dla naszych maluszków..co do kopanai to witaj w klubie!!! ja regularnie dostaję skopa hehe i autentycznie mam siniaki..:-