Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Z tego co widzialam to 24Euro!
A co do obrazkow to mam juz pomysly!
To jest tylko przyklad ale takich autek jest pelno i jeszcze sie nie zastanawialam nad konkretnym.To jest Merzedes!!!
SLiczne kolorki Kreciku Ja mam zaslony w takim zywym zielonym kolorze Olu, a Twoj pokoj podobny do mojego Kolor scian i mebli - tylko ja mam do tego fotele w granatowej tapicerce i zólte elementy typu lampy. Moze uda mi sie fotke zrobic to Wam pokaze
Nici z fotek, bo moge je zrobic tylko kamerka internetowa, ktora mam podpieta pod usb (bo nie mam baterii) i kabel za krótki. Ale jak kupie baterie to zrobie. Wzielam wlasnie album z naszymi zdjeciami z podrozy poslubnej i z remontu mieszkania... Ech.. Moze cos zeskanuje
Sliczne dywaniki dziewczynki ;D Mi do tego etapu jeszcze daleko dzisiaj malowalismy jeden pokoj na bardzo jasny fiolkowy i przedpokoj na jasny rozowy :laugh: smieszne kolorki wyszly.Mam juz skonczona lazienke.Musze porobic zdjecia to wam wkleje w foto wspomnienia bo to nie kacik dzidziusiowy bedzie