reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
dzieki kreciku-kącik rzeczywiście nie bywa pusty, bo czasem nocą mamusia zabiera do siebie, do cycucha i nawet najpiękniejsza pościel nie jest tak dobra jak cyc! he he
Kreciku-też zabierasz do łóżeczka jak ja i Ola?

Ewciu oczywiscie ze zabieram Allanbka do lozka!!! Jego pokoik jest na pietrze i tam tez jest lozko na ktorym spalam jak on byl w swoim lozeczku, ale ze maz za mna teskni to wzielismy malego do naszego lozka i tak nie musze wstawac i az tak sie rozbudzac!!! Sprawdzilam tylko czy Allanek potrafi spac w roznych miejscach i nie ma z tym problemu bop balam sie ze nie bedzie umaial spac w swoim lozeczku!!!

I zdjęcie łóżeczka z moim maluszkiem. Baldachim nie jest od kompletu ponieważ nie kupowałam zestawu i w niedługim czasie ściągnę go ( pożyczony baldachim od siory)

Wiolu..fajny wózeczek..przynajmniej z gondolką..ja zaczynam teraz cierpiec z powodu jej braku...maly denerwuje sie jak jest przypiety w nosidelku dluzej niz 2 godz..i nie moge sie wybrac na pozadny spacer..:(
A kącik Oskarek ma sliczny:)ta posciolka taka kolorowa!!faktycznie nie ma sensu kupowac baldachimu jak maialas okazje pozyczyc..ja dostalam zestaw..ale chyba faktycznie niedlugo posluzy...jak maly tylko zacznie sie przekrecac i chwytac rozne przedmioty..to od razu sciagam..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry