reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
U nas niewiele się zmieniło,ale postaram sie wkleić fotki wieczorkiem.
kociu-słodziutki pokoik Zuzy,no i te kotki-ślicznie!
Kreciku,bardzo fajnie ma Allanek,wszystko takie poukładane i na swoim miejscu-bardzo mi się podoba!

Moja niemyta od 3 tygodni podloga to plytki!!! HIhihi! (sama kladlam hihii, az sie musialam pochwalic). A ze mamy ogrzewanie podlogowe to mozna bez problemu biegac na bosaka! Ale Allanek mimo wszystko dostanie dywanik zeby mu bardziej miekko bylo!!!

AGATKO ale ci dobrze ,moja kuzynka też ma płytki w salonie i jest strasznie zadowolona a ja muszę latać z mopem jak baba jaga codziennie ,ponieważ mamy panele i kurz się zbiera a jak jeszcze Aron wleci do pokoju to masakra:-D :-D

Wiolu , to zrywamy panele i kladziemy plytki!!! hihihi
To byl zart!!! U mnie tez jest kurz ale ja nie latam z mopem bo mi to troche ze duzo tej powierzchni do mycia!!! Bleee!!!

KRECIKU to wspaniały pomysł :-) :-) Ja chciałam płytki w pokoju ale mój mężulek nie chciał nawet o tym słyszeć a pozatym ja mam tylko 2 pokoje i kuchnie a łazienkę z rodzicami czyli bardzo niewiele ale Aron stara się bym się nie nudziła i żeby mop nie zeschnął:-D :-D :-D

Kreciku,ty zdolniacho!:szok: ja to bym chyba jedną na drugiej płytce połozyła:-D
Wiola,wiem jak to jest z psami,moi rodzice mają czarnego spaniela,normalnie codziennie jest odkurzanie bo po 2 dnaich by był czarny dywan z sierści....najlepsze jest to,że to ja ich uraczyłam tym pieskiem 5 lat temu;-) Oliś przy raczkowaniu to bedzie sam odkurzał tą sierść łapkami i buzią:szok: :-p

uuuu, biedny Olis!!! Mama robi z niego odkurzacz!!! Olenko na pewno bys sobie z plytkami swietnie poradzila, mowie ci!!! Sama bylam w szoku ze to tak ladnie wyszlo a mojego tate (budowlanca) zatkalo!!! Trzeba miec tylko kogos kto ci te plytki poprzycina!!!

Wiolu a skoro Adam sie nie zgodzil na plytki to moze zgodzi sie na toi latanie z mopem, za ciebie??????

reklama
HIHIHI AGATKO mężuś od czasu do czasu lata z mopem i nieźle mu to wychodzi:-D :-D .On w ogóle jest typem związanym z tradycją i z początku mieliśmy wykładziny ale potem daliśmy panele ale płytki to już dla niego za dużo:-D :-D Czasem mówię mu że jest wieśniakiem :-D :-D ,na szczęście się nie gniewa:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry