Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Leyna,no niestety nie kupiłam i teraz żałuję bo klocka na rękach dźwigam ale ma je moja koleżanka i jest bardzo zadowolona,podobno jest funkcjonalne i fajne w użytkowaniu,super jest ta opcja noszenia brzdąca przodem do swiata,mała siedzi sobie a koleżanka może zrobić sobie wszystko do czego potzreba 2 rąk;-)Olu mam pytanie. Pokazywałaś tu kiedyś nosidło Active Infant. Kupiłaś je może? A jeśli tak, to jak się sprawuje?

...no a teraz poprostu jest super Wikunie wkladam w nosidelko rece mam wolne ,jest zupelnie bezpieczniej no i moge robic co chce z rekami..Ja kupilam akurat to nosidelko na Allegro jakies 230 zl dokladnie nei pamietam..no ale widzialam ,ze sa juz nawet w sklepach..wiec polecam!!:-) rowniez mozna dzieciaczka nosic przodem jak i tylem jak tylko Nam sie podoba;-)
mozna powiedziec ze 100 zł wywalone w błoto.Nosidło leży sobie na szafie a mała siedzi jak królowa na rączkach
A wszystko przez to ze ona nie lubi byc noszona przodem do mnie tylko świat chce zwiedzać a w tym nosidełku niestety nie ma opcji noszenia dziecka "przodem do świata" Olu moze twoja kolezanka ma inne nosidełko???? sama juz nie wiem, chyba zdejmę dzis te nosidełko i zobacze czy da sie cos skombinowac i wsadzic małą na odwrót

znowu leżałoby pewnie na szafie, a teraz i tak trzeba małej sporo rzeczy kupić: