Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziekujemy amko! Siłą rzeczy mamy ten sam kącik bo posiadamy tylko 1 pokój do dyspozycji,na szczęście jest bardzo duży także i dla synka jest sporo miejsca:-) Ja tez lubie pomarańcz,wczesniej Darek miał tam zimny niebiski,brrr.... ;-)
cud miód i orzeszki buuu a ja nie mam gdzie zrobić Piotrusiowi takiego cudnego kącika:sick: Olu slicznie!!!!! ja też uwielbiam takie ciepłe kolorki a Oli to się jeszcze mieści w tej cudnej kołysce?;-)
Krecik, Ola - jakie cudowne i dopieszczone te wasze kaciki Naprawde, widac ze duzo serca w to wlozylyscie.
Ja tam swojego nie sfotografuje, bo lozeczko malej stoi jeszcze u nas w pokoju a jej pokoik jest czesciowo pakamera gdzie odbywa sie prasowanie i gdzie lezy jeszcze masa ksiazek, segregatorow etc. Ale jak ja przeniesiemy, a zamierzamy przed Swietami, to popstrykam.
Jagusiu jak ty fotki w konc wstawisz to bedzie jak terapia szokowa!!! Juz sobie wyobrazam jak odstawicie Julci pokoik, majac tatusia architekta!!!
No i dziekuje za pochwale Allankowego kacika, to mile ze sie podoba!!!
I mnie sie bardzo Olisiowy kacik podoba. I nie martw sie Olu jak juz bedziecie mieli mieszkanko to i Olis bedzie mial swoj pokoik, a na razie zupelnie mu wystarczy taki sliczniusi kacik :-)
Krecik - a to cie uprzedze, cobys sie nie rozczarowala..hehe. Architekta mam "minimaliste" uwielbia mieszkania z minimalna iloscia mebli i bialymi scianami. Pozatym wynajmujemy mieszkanie i moze niedlugo sie wyprowadzimy, wiec ozdob na scianach nie bedziemy zawieszac. Ale wkleje, wkleje, moze juz niedlugo bo chyba bedziemy Julke na dniach ewakuowac do jej pokoju