Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Hihi i co, chodzisz do piwnicy
? Mój łapie focha o wszystko: jak coś nie po jego myśli, jak mu zwrócisz uwagę, jak mu8 czegoś zabronisz. Masakra totalna. Ale poza tym jest super chłopaczkiem
. Ostatnio napatrzył się na niemowlę mojej koleżanki , wziął swoją małpkę i mówi, że to nasza dzodzia
. Póki co nie zamierzam mu mówić o ciąży jeszcze dłuższy czas 
Życzę zdrówka dla twojego żywego sreberka
? Mój łapie focha o wszystko: jak coś nie po jego myśli, jak mu zwrócisz uwagę, jak mu8 czegoś zabronisz. Masakra totalna. Ale poza tym jest super chłopaczkiem
. Ostatnio napatrzył się na niemowlę mojej koleżanki , wziął swoją małpkę i mówi, że to nasza dzodzia
. Póki co nie zamierzam mu mówić o ciąży jeszcze dłuższy czas 
Życzę zdrówka dla twojego żywego sreberka

? szok, jak ten czas leci. Wszystkiego najlepszego dla niego z okazji pierwszych urodzinek :-). Oliwia widze, ze podobnie jak nasze łobuziaki daje popalić czasami
. 
nie wiem nawet jak bym zareagowała ale jakos od razu musiałabym bo zostawic tak tego nie mozna.Jesli Oli ma focha nie pozwalam jej odejsc póki nie wyjaśnie jej dokąłdnie że tak nie mozna się zachowywac.trzaskanie drzwiami jest złe i odchodzenie ode mnie kiedy coś do niej mowie jest niegrzeczne.jesli bedzie sie xle zachowywac nie będize miała prawa prosic o cokolwiek w sklepie i pozabieram jej płyty z bajkami.Komputer juz jest ograniczony bo zaczynala świrować ale bajki nadal sa przedmiotem rpzetargowym.wykorzystuje to na ile sie da ale głównie wchodzę jej na ambicje bo wiem ze to jej czuły punkt.mówie - jakbys się czuła gdybym ja tak zrobiła, albo że to nie jest powód do nerwów bo oglądąłś już bajki pół dnia i teraz czas na zabawe na dworze itp... zawsze coś się wymysli.

i dopiero wtdey do niej dociera o co ja prosze