reklama

Dzieci z czerwca 2004

bohaciefka ee to jak takie bujne towarzysko zycie prowadzisz to pewnie ze nie ma ci sie zastanawiać.W moim przypadku gdybym zabrała Oli z przedskzola mocno by jej to okroiło kontakty z rówieśnikami bo w sąsiedztwie nie ma małych dzieci a ja po pracy nie mam czasu ani siły latac po koleżankach:-(chocbym chciała:sorry:
dorotka jak tam??zamelduj sie chociaż:-p

reklama
dorota - no teraz to już chyba rozpakowana?????????????????? od 2 dni brak wieści to może Młody podjął życiową decyzję o opuszczeniu kokonu;-)?
Coraz niecierpliwsza i coraz mocniej trzymajaca kciuki:tak:.

bohaciefka ee to jak takie bujne towarzysko zycie prowadzisz to pewnie ze nie ma ci sie zastanawiać.W moim przypadku gdybym zabrała Oli z przedskzola mocno by jej to okroiło kontakty z rówieśnikami bo w sąsiedztwie nie ma małych dzieci a ja po pracy nie mam czasu ani siły latac po koleżankach:-(chocbym chciała:sorry:
dorotka jak tam??zamelduj sie chociaż:-p
Jestem bardzo otwartą osobą a nawet gadułą (oczywiście mam dni kiedy wolę z rodzina posiedzieć w domu i nikogo nie odwiedzać), ale ogólnie to należę do tych co to w stadzie wolą niż poza;-).

Ja tylko na chwilkę się przywitać, powiadomić że jesteśmy już w domku :-). Póki co karmię piersią, brodawki bolą ale łatwo się nie poddam ;-). Więcej skrobnę może jutro. Acha, jak załadują się zdjęcia na picasso to sobie tam pooglądacie fotki :-p

Michaś urodził się 1.12 o 8.04,ważył 3660 g i mierzy 57 cm. :-)

Picasa Web Albums - irlandia1 - Michaś-poród

reklama
DOROTKO GRATULACJE DLA WAS!!!!!!

SYNEK PRZESLICZNY,DAWIDEK DUMNY JAK PAW:)
A TY SLICZNIE WYGLADASZ!!!!

NAPRAWDE SZCZERZE GRATULUJE!!!!!​

To teraz czas na dziewczynke;-);-):-D

Czekam na wiesci jak przebiegl porod-wlasciwie to wszystkie Was prosze o napisanie czy faktycznie drugie rodzi sie mniej bolesnie;-)Bo ja mala urodzilam szybko,ale bolalo jak...:wściekła/y: Jestem ciekawa jak to jest przy drugim

Buziam!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry