Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I powiedzieć, że kiedyś z Dawida był niezły grubasek. Nie wiem dokładnie ile aktualnie waży, ale jakieś 2 tygodnie temu 5 kilo miał
![]()
To pewnie Michałek wazy 5 kg
nie Dawidek

czasem jak patrze na Oli to jej zazdroszcze figurki bo ona tez raczejw tych patykowatych;-)

tak, chodziło mi o starszaka :-)
Liw waży 24 kg, Olo najbardziej schudł, bo 18 kg a Zu to raczej nie schudła, bo na domowej wadze waży około 11 kg
Mi się wydaje, że ważą mało, no oprócz Zuzi.
wg mnie to te nasze dzieci dobrze ważą.Jak sa zdrowe i proporcjonalne to nie trzeba sie przejmowac;-)Oli ostatnio apetyt dopisuje ale podejrzwam w tym działanie nudy... która nota bene i mnie apetyt podwyższa
.Jest zimno i nie ma zabaw na dworku to i nie ma gdzie spalic energii.Dlatego mimo chudej doopiny brzuszek jej odstaje bardziej niz latem
ale jak ja znam to w okresie wiosenno letnim znów bedzie szczypiorkiem

, który nota bene dzisiaj waży 5400 ;-). Dawid ponad 20 kilo
, ale już nie pamiętam ile dokładnie. Niestety słodycze i niezdrowe jedzenie uwielbia, a mamy problem z podaniem mu normalnego
. Ja bym mu zabrała wszystkie słodycze do czasu aż zacznie normalnie jeść ale tatuś wszystko psuje bo ma inne zdanie w tym temacie 
o, nie słyszałamniekat to szczuplutka jest. Moja Liwcia wydaje mi się taka chuda jak mi teraz lekko schudła. Waży 24 kg i ma 128 cm. Daj fotke swoich dzieciaczków.
Słyszałyście o tej teorii, że dziecko będzie miało taki wzrost jak miało w wieku 2 lat x 2?
musiałabym zerknąc do książeczki Oliwii jaki miała wtedyw zrost ale Marcelito bedzie podobny wzrostem do tatusia czyli 178 cm
;-):-)