• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dzieciaczki z maja 2004

reklama
Patryk bardzo kocha siostrzyczke przytula całuje ja musze go pilnowac bo on z tej milosci to moze ja przydusic :tak::tak:ale jak juz przyjda do nas goscie i do malej podchodza to on jest strasznie zazdrosny i reaguje zloscia krzyczy bije :wściekła/y:

Patryk bardzo kocha siostrzyczke przytula całuje ja musze go pilnowac bo on z tej milosci to moze ja przydusic :tak::tak:ale jak juz przyjda do nas goscie i do malej podchodza to on jest strasznie zazdrosny i reaguje zloscia krzyczy bije :wściekła/y:

Broni. Liw też nie pozwala dotykać, tłumaczy, że on się boi obcych, co jest zresztą prawdą. A jak zareagował jak przyniosłaś ją ze szpitala?

Ja jestem mamą Magdalenki urodzonej 21 maja 2004 oraz Maciusia urodzonego 1 stycznia 2007. Madzia bardzo szybko zaakceptowła braciszka ale po pewnym czasie wolała go unikać bo mały miał straszne kolki i bardzo często płakał. A teraz są wszędzie razem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry