Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie!!!
Czesc jestem Magda mama majowej Patrycji!!
Mam wrazenie ze moja coreczka jest mało zaradna ..........( powiedzcie prosze jak sie zachowuja i co potrafia wasze dzieciaczki !! czekam..................
Cześć, mój synek jest z 06/05, zaglądałam na to forum kilka razy ale wygląda na to, że bociany w maju miały inne zajęcia bo nikt tu nie pisuje. Chciałam zapytać co powinien umieć 5cio latek aby było to adekwatne do jego rozwoju? Mój syn umie pisać proste wyrazy, liczy do ponad 100, komputer obsługuje już chyba lepiej niż ja, uwielbia grać w karty, gry planszowe, rozwiązywać zagadki... ale to chyba zależy od indywidualnych zainteresowań dziecka. Napisz co najbardziej lubi twoja córka. Pozdrawiam
Chcialam sie tylko przywitac, moj syn juz chodzi do szkoly bo mieszkamy w Irlandii, dobrze sobie radzi i od poczatku obylo sie bez problemow, lubi szkole i nowych kolegow.