Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja gotuje w szybkowarze z bardzo niewielka iloscia wody pozniej blenduje z dodatkiem oliwy z oliwek lub Rapsöl z omega 3 ( to jest chyba rzepakowy) . Oleje kupilam bio , to sa specjalnie przeznaczone dla niemowlat. Masla sie nie daje ze wzgledu na bialko . Soli nie daje. Czasami wrzuce cwiartke jablka do smaku, lub cukini, albo dynie.dziewczyny a jak robicie marchewke..blendujecie razem z wywarem?czy same??i cos jeszcze dodajecie ,maslo???czy sol??
ja dawałam w niedziele odrobine (jedną łyzeczkę na 200ml i to na dwa razy do podania) kaszy manny do zupki jarzynowej i synek ok, wiec mysle ze uczulony na gluten nie jestMy dzisiaj jesteśmy po szpinaku z ziemniaczkami. Małej nawet smakowało, a obawiałam się, że wszystko wypluje. Czy któraś z was podaje gluten i co konkretnie?
na deser chętnie zjada jabłko z brzoskwinią,marchewke z jabłkiem ,same jabłko i owoce leśne jej nie przypasiły, no i tradycyjnie mleko bebilon pepti próbowalismy zmienić na normalny bebilon i niestety po jednym dniu mieszania mlek wystąpiła skaza białkowa wiec spowrote pepti
martwi mnie tylko ze tak mało ona wypija dopiero wczoraj zaczeła wypijac 150 ml,a do tej pory jej max to 120.
lekarka mówi ze pięknie rośnie ale jak dla mnie to ona za mało przybiera,co wy na to???? z resztą musze sprawdzić w ksiazeczce zdrowia jak te moje córeczki tyły,co prawda one są budowy drobnej ,ale jakby na to nie spojrzec julka od momentu wyjscia ze szpitala przybrała tylko 2,700