Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to powinno być ok! Ja zaczynałam od indyka wiejskiego...."piersi" mam z domowej zaprzyjaznionej hodowli...to co np.podawac za miesko????
ja teraz robie 100ml soku i 80ml wody i czubata łyzeczka mąki i jest okA ja wczoraj zrobiłam domowy kisielek,tylko że zamiast wody dodałam mleko modyfikowane.Ale z tego przepisu 100ml/100ml soku i łyżeczka czubata mąki wychodzi bardzo rzadkie takie jak do picia-może inne proporcje dać żeby był gęstszy?
Hej dziewczyny;-)...moja mała wczoraj skonczyła 7 miesiecy i jak do tej pory nie mialam z niczym problemów...tzn...zadnych kolek,zaparc,wysypek itp.mleczko pije zawsze chetnie,obiadki słoiczkowe i deserki wcina jak cholera od 4 miesiaca...nic nigdy jej nie było...zadnych rewolucji,zadnych wysypek:-)...ale od kilku dni zaczelam jej gotowac obiadki bo moj pediatra zalecil 2 razy dziennie zupki na miesku...i tak zaczelam podawac.No i tu mnie zaskoczyło bo mala ma drobniutkie krosteczki na policzkach-tylko na policzkach,nigdzie wiecej....takie malo widoczne ale pod swiatło je widze no i jak palcem przejade...co to moze byc,od czego???...gotuje jej ziemniaczki,marchewke,pietruszke,brokuła,piers z kurczaka-osobno no i seler ale seler teraz wyeliminuje bo ponoc uczula-zobaczymy...moze Wy wiecie cos na ten temat??Bede bardzo wdzieczna;-)
Czy uczulenie moze wystapic tylko na policzkacj i nigdzie wiecej???
:-) Przyszła pora i zmienił sobie sam. 
. Raz moja mama dała Laurze parę kęsów sernika
.
.oj bałam się strasznie dać pierwszego gryza. Ale pilnowałam go i cały czas do tej pory pilnuje jak je. Wychodzi mu coraz lepiej i nawet jak większy kawałek ugryzie to nie ma problemu. A ząbków jeszcze nie ma.K8sad i nie bałaś się że się zakrztusi? Ja też chętnie dałabym Laurze całego banana w łapkę i byłaby chwila bez marudzenia, ale się boję. Jedyne co daję jej w rękę to chrupek kukurydziany i jeszcze pilnuję jak już jest końcówka, żeby całej do buzi nie włożyła. Czy ja przesadzam?