Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak przekonalyscie swoje dzieci do takiego mleka?? No i jesli nie bedzie chciala jesc, to co jej podawac, gdy odstawie ja calkowicie od piersi
no to u mnie jest tak:
7.00 mleko150ml
10.00 kaszka na mleku modyfikowanym 150ml
13.00 obiadek
16.00 mleko przed drzemką 150 ml
18.00 deserek
20.00 kaszka 150ml
czyli u nas wychodzi 6 posiłków i dodam ze pomiędzy posiłkami wpadnie jakiś biszkopt,chrupka,paróweczka czy chlebek z szyneczką.
Okazało się, że chciał oszczędzić na dziecku i wziął za mało soku. Ech, ci faceci.......
Ostatnio zaczęłam gotować małemu pulpety (surowe mięsko miksuję z 1/2 żółtka i namoczonym kawałkiem bułki, czasami dodaję ryż albo warzywa formuję pulpeciki i gotuję w wodzie. a mięsko daję różne ale najbardziej misiowi smakuje kurczak+wołowina)
my mamy taki sam niekapek z aventu, u nas najlepiej sie sprawdza.. a mam jeszcze kilka innychtylko dla mnie minus jest taki, że trzeba nalać sporo tej wody żeby dało sie pić ;/ a jak jest dużo wody to Majka sama nie moze unieść kubka zeby sie napić
![]()
. Pytam czemu, to tatus mowi ze nie leci z niekapka, a picia było tyle ze ledwo spod zakryty

krupniczek juz dawałam ze słoiczka,a co do jajeczniczki to czytałam gdzieś ze dopiero od 11 mc,ja swoim dzieciom dawałam już od ósmego miesiąca jajeczko z masełkiem robione na parze,Julce tez zamierzam dać lada dzień ;-)A czy juz krupniczek moge dac malemu??
I jajecznice na maselku???