Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny czy dawalyscie juz zupe pieczarkowa maluchom??
bo mam chec jutro ugotowac ale nei wiem czy pieczarki jzu moge dac
, tym bardziej tak jak pisze Justyna nie maja zadnych walorow odzywczych, a czesto sa przyczyna zatruc. Chociaz sama za grzyby pod kazda postacia dałabym sie pokroic
, uwielbiam je jesc i zbierac takze.dziewczyny a co dajecie maluchom na śniadanko??
moja niunia nie bardzo chce jeść kaszki i jajecznice wieć dajej jej chlebek z białym serkiem lub masłem i pomidorem, i tak sie zastanawiam co jeszcze moge jej zaserwowac??
ja nie zamierzam dawac małemu pieczarek, ani grzybkow zadnych, tym bardziej tak jak pisze Justyna nie maja zadnych walorow odzywczych, a czesto sa przyczyna zatruc. Chociaz sama za grzyby pod kazda postacia dałabym sie pokroic
, uwielbiam je jesc i zbierac takze.
asiek gdzie byłas jak Cie nie było kochana. Co tam u Was słychac? (sorki,ze nie na temat).
Odnosnie sniadan to nie pomoge bo my wcinamy zazwyczaj kaszke, jajecznice i kanapeczki, wiec w sumie to samo co Wy;-)
haha no prosze ktos mnie tu jeszcze pamieta
jutro napisze cos wiecej na odpowiednim watku-obiecuje, a teraz mykam do pracy
)U nas na śniadanie od dwóch dni powrót do mleka z butelki![]()
![]()
![]()
normalnie kaszka wywołuje płacz u Maxa
Przyznam się wam, że odkąd odechciało mi się jeść kaszki to niestety, niestety... kupiłam czekoladową... bo chciałam żeby w ogóle ją zjadł. Ale on jej też nie chce!
Potem dawałam mu chlebka z masełkiem. Zjadł ale kuchnia wyglądała...![]()
No i z tego chleba 3/4 lądowało na podłodze. To samo z szyneczką z indyka, którą wsuwał równo ale podobnie, pół lądowąło gdzie indziej.
W końcu, chociaż też nie zamierzałam jeszcze tego robić kupiłam mu paróweczki dla dzieci bez glutenu i laktozy w środku. Wsuwał aż się trząsł ale tak jak pisałam.
Od dwóch dni mleczko znów najlepsze... myślę, że jak mu w końcu pójdą porządnie górne ząbki to znów będzie jadł.

Witam!
To jednak tej pieczarkowej nie zrobilam....dzisaj mamy krupniczek.
A na sniadanko kaszka na gesto musi byc i buleczka z szyneczka albo z serem bialym albo pasztetem.
Ja to juz nie mam pomyslow na zupe dla malego moze dacie jakies propozycie na obiadki
, a szczegolnie obiadkow, pomysłow tez niet