reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
a to pisze moja Milenka, hi
cxdgfbgtfv h 0 y, mYX
cxdgfbgtfv h 0 y, mYX
mysia23
mama dwójeczki
ja mojej nie pozwolę pisać bo chce przejąc kontrolę nad komputerem
![]()
![]()
ja nawet nie pozwalam się zbliżać do kompa małemu, bo aż trzęsie się jak go widzi...wiec przypuszczam totalne oblężenie - o nie!!

Pozdrowienia od Majeczki!!!!!
jjjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkfcckkkkkkkkk
i9
u889iuuuuuuuuuuuuuuuuuu
9dffffffxx\\\\\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ik./z//.ooooo;sssssssssssssssssssssxxxxxxxxxxx
jjjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkfcckkkkkkkkk
i9
u889iuuuuuuuuuuuuuuuuuu
9dffffffxx\\\\\;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ik./z//.ooooo;sssssssssssssssssssssxxxxxxxxxxx
Gosia, skad ja to znam.nawet nogami mi zaczyna pisać![]()

Zauważyłam, że Oliwka równie sprawnie dysponuje i rękoma i nogami przy wielu zabawach. Jak siedzi na kolanach przy stole i nie może dosięgnąć czegoś ręką, to prawie pewne jest, że za moment wyląduje noga na stole

reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Moje dziecko nie rwie się jakoś specjalnie do kompa co mnie akurat bardzo cieszy, im później, tym lepiej :-) Czasem sadzam ją sobie na kolanach jak siedzę przed monitorem, ale ona szybko się nudzi i zaczyna wiercić
Za to dostaje kręćka na widok otwartych książek i gazet. Jak tylko z jakiegoś powodu się rozpłacze, to na bank uspokoic ją można dając jej do łapki gazetę
Książki przy niej lepiej nie otwierać bo drze japkę jak nie może jej dosięgnąć, a gazety potrafi memlać godzinami, trzeba tylko uważać żeby nie pożarła ich w całości 

Za to dostaje kręćka na widok otwartych książek i gazet. Jak tylko z jakiegoś powodu się rozpłacze, to na bank uspokoic ją można dając jej do łapki gazetę