agusia9915
Matka wariatka
ja sie smiej ze moja zrobili kubek i gazeta bo to poprostu uwielbia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moje dziecko nie rwie się jakoś specjalnie do kompa co mnie akurat bardzo cieszy, im później, tym lepiej :-) Czasem sadzam ją sobie na kolanach jak siedzę przed monitorem, ale ona szybko się nudzi i zaczyna wiercić![]()
Za to dostaje kręćka na widok otwartych książek i gazet. Jak tylko z jakiegoś powodu się rozpłacze, to na bank uspokoic ją można dając jej do łapki gazetęKsiążki przy niej lepiej nie otwierać bo drze japkę jak nie może jej dosięgnąć, a gazety potrafi memlać godzinami, trzeba tylko uważać żeby nie pożarła ich w całości
![]()
:-)

kuba też uwielbia książeczki,mąż mu podsuwa taką gumową i mówi"Poczytaj sobie Kuba!"Joasiek,, u mnie tez na topie ksiazki. Ja mam obsesje kupowania wszystkich "ambitniejszych" ksiazek dla dzieci. martyna ma juz bardzo okazala biblioteczke. a te miekkie ksiazeczk to ulubiona zabawka malej. te z grubymi stronami tez lubi ale troche boje sie zeby sobie nimi krzywdy nie zrobila.
Gosia, u mnie tez zainteresowanie glownie klawiatura![]()

/..... . € myuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...