reklama

dziecięce proszki do prania

Ja pralam rzeczy mojej córki w Jelpie i dostała uczulenia, wiec była akcja płatki mydlane do czasu jak kupiliśmy persila z niemiec, czyli oryginalnego. wszystkie kłopoty sie skończyły, a rzeczy zachowuja kolory. cena jest taka se za 10 kg okolo 56zł. zla warto

reklama
Ja od dwóch- trzech tygodni uzywam Vizir sensitive a dzis zauwżyłam na skórce małej wysypkę czy to może byc od proszku po tak długim czasie?

Widzę, że chwalicie Vizir sensative ale od kiedy można go używać ile musi miec miesiacy dziecko albo ile lat? I Ile on kosztuje 3kg?

Płock-Asia pisze:
Widzę, że chwalicie Vizir sensative ale od kiedy można go używać ile musi miec miesiacy dziecko albo ile lat? I Ile on kosztuje 3kg?

z cenami różnie... ostatnio widziałam w poznańskim Realu cenę promocyjną 12,99 zł, ale to dlatego, że wprowadzali nową wersję "skoncentrowaną" - to co reklamują w TV, że z proszku 3 kg robi sie 2 kg, bo niby bardziej skoncentrowany i można go mniej sypać

przeciętnie promocje opiewają na 16,99 zł a dotychczasowa cena normalna to 19,99 zł

moja dzidzia jak sie urodzila to zaczelam prac jej rzezcy w dzidziusu i w momencie dostala uczulenia,zmienilam na lovelle i sprawdza sie jak trza

a my tylko dzidziuś, li i jedynie :). Nigdy nie prałam w innym proszku, nie miałam takiej potrzeby. dzidziuś się u nas sprawdza bdb

Wiecie może od kiedy ten vizir sensative można używać na dzieciecych ubrankach. Ile musi mieć latek albo miesiacy? A dzidziuś to pachnie czy tak samo jak Jelp jest bezapachowy?

reklama
idę na całość jsorbek :laugh: Ja lubę zapach dzidziusia, pachnie ... dzieciaczkiem, takim maleńkim. no ale są gusta i tak dalej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry