reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

dziecko u pediatry, szczepionki, badania, kichania

reklama
Qurcze, byłam z Kubą u pediatry dzisiaj i na szczęście to "tylko" infekcja wirusowa. Niczego niedobrego się nie dosłuchała w piersiątkach syna. Tylko ten kaszel taki okropny, że aż skóra cierpnie, jak go słyszę. No i oczywiście dostał obrzydliwy Eurespal. Ciekawe, jak ja mu to wmuszę ;-);-);-).

Mam nadzieję, że Tymek się nie zarazi...

może mam głupie pytanie ale jak ubrać dziecko na szczepienie? rozbierają dzecko całkowicie czy tylko chodzi o dostęp do rączki?

dzięki Tygrysku i dzieki Carioca :-) ostatnie szczepienia jakie pamiętam to mojej Ani ale ona ma teraz 16 lat więc to dawno było i właściwie to niewiele mi w głowie zostało no może oprócz tego, że wiem, że głośno płakała na każdym szczepieniu :-( Olek tez dzisiaj pewnie da pokaz siły swojego głosu ;-)

mój Szymuś dopiero na szczepieniu nauczył się naprawde płakać i od tego momentu dawał częściej upust swoim płucką a Wikusia to od urodzenia dawała koncerty mocy, eh

reklama
Do góry