jasani
Fanka BB :)
No to ja nie rozumiem pytania w takim razie. Skoro od pół roku robisz testy i wskazują tak samo to skąd te rozterki?Robię testy od około pół roku, i za każdym razem to samo a miesiączka przychodzi równo w 31-32 dniu cyklu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to ja nie rozumiem pytania w takim razie. Skoro od pół roku robisz testy i wskazują tak samo to skąd te rozterki?Robię testy od około pół roku, i za każdym razem to samo a miesiączka przychodzi równo w 31-32 dniu cyklu
Gdzieś się po prostu obawiam że coś jest nie tak, i to jest gdzieś za mało czasu aby beta drgnęła (pomiędzy dniem owulacji a dniem miesiączki)No to ja nie rozumiem pytania w takim razie. Skoro od pół roku robisz testy i wskazują tak samo to skąd te rozterki?
Jeżeli masz taką krótką fazę lutealną to jest to możliwe. Aczkolwiek zagnieżdżenie trwa 6-12 dni, więc jeżeli test w terminie miesiączki wyjdzie negatywny a okres nadal się nie pojawi to trzeba ten test powtórzyć za kilka dni.Gdzieś się po prostu obawiam że coś jest nie tak, i to jest gdzieś za mało czasu aby beta drgnęła (pomiędzy dniem owulacji a dniem miesiączki)
I za każdym razem owu masz 22/23 dzień?Robię testy od około pół roku, i za każdym razem to samo a miesiączka przychodzi równo w 31-32 dniu cyklu
Tak, raz się zdarzyło w 21. Dodam że miesiączka zawsze występuje, pomimo ciąży bardzo szybko wszystko się wyregulowało. Tylko martwi mnie to że owulacja jest tak późno.I za każdym razem owu masz 22/23 dzień?
Nie, ponieważ nie miałam problemu z zajściem w pierwszą ciążę i ginekolog twierdzi że to niepotrzebne na ten moment. Jedynie wiem że na wizycie w styczniu (to był 14dc) był widoczny pęcherzyk w jajniku. Monitorować nigdy nie monitorowałam u ginekologaA monitorowalas chociaz raz owulacje teraz u gina? Bo moze do niej wcale nie dochodzi, a masz tylko sam pik.
Ale czy był to dominujący pęcherzyk? Ile miał mm?Nie, ponieważ nie miałam problemu z zajściem w pierwszą ciążę i ginekolog twierdzi że to niepotrzebne na ten moment. Jedynie wiem że na wizycie w styczniu (to był 14dc) był widoczny pęcherzyk w jajniku. Monitorować nigdy nie monitorowałam u ginekologa![]()
Pęcherzyk był jeden, z lewego jajnika Pani doktor powiedziała że był dobrej wielkości i że wszystko jest w porządku.Ale czy był to dominujący pęcherzyk? Ile miał mm?
Czyli nie wiedziałaś nic. Generalnie nic mogło nie wyjść z tego pęcherzyka a "dobra wielkość" to żadna miara.Pęcherzyk był jeden, z lewego jajnika Pani doktor powiedziała że był dobrej wielkości i że wszystko jest w porządku.