Witajcie
Moje malenstwo ma 4,5 miesiąca.Karmie je od kilku tygodni mlekiem modyfikowanym.Od poprzedniego tygodnia rozpoczęłam urozmaicanie diety.Rozpoczelam od dodawania na noc do mleka kleiku oraz w ciagu dnia od podawaniania herbatki lub soczku jablkowego.W tym tyg zaczynamy wprowadzac kaszki
a w nastepnym spróbujemy od przecierów z marchewki.Jadłospis dzienny naszego słoneczka wygladał wiec przez ostatni tydz dokładnie tak samo kazdego dnia tzn mleko w miedzyczasie soczek lub herbatka i na wieczor mleko z kleikiem.Zastanawia mnie fakt jak to jest z kolejnym wprowadzaniem np kaszki czy przecierów warzywnych czy ma to wygladac tak ze do istniejacych juz w jadłospisie kleiku i soczków dodaje dodatkowo np pod wieczór kaszke a w południe przecier czy powinnam wprowadzajac podawac tylko i wyłacznie mleko i np kaszke badz przez cały tydzien mleko i przecier marchewkowy.Napiszcie jak to jest u Was :-)pozdrawiam
Moje malenstwo ma 4,5 miesiąca.Karmie je od kilku tygodni mlekiem modyfikowanym.Od poprzedniego tygodnia rozpoczęłam urozmaicanie diety.Rozpoczelam od dodawania na noc do mleka kleiku oraz w ciagu dnia od podawaniania herbatki lub soczku jablkowego.W tym tyg zaczynamy wprowadzac kaszki