• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

cześć marcynda :-) pewnie, ze Cię przyjmiemy, napisz coś o sobie.

isabell28 - ja już nie pamiętam, kiedy przespałam normalnie całą noc :szok: jak nie siku /ze 2 razy muszę lecieć w nocy do kibelka/ to kopniaki. Ale nadrabiam braki snu rano i po południu :-) /synusia wysyłam do dziadków a ja na drzemkę/

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Klementyna;-)
no to tak:
lat 30
31 tydzien ciąży- termin porodu 26 wrzesnia
w domu 2.5 letni synek- Tymonek
teraz tez czekamy na chłopaka.
Rodzić będe w DDz - Tymka rodziłam w DDz i byłam zadowolona.
Powiedz mi kochana gdzie wkleić suwak ??? w sygnaturę ? bo juz się pogubiłam totalnie.

Ja też staram się przespać w ciągu dnia,z sikaniem trochę mi się uspokoiło w nocy,no ale przez te biodra nie mogę normalnie spać bo przecież muszę leżeć jak nie na jednym to drugim:-(
Hej Marcynda!
To mamy już trzy Wrześnióweczki i chłopaki :-)

Hej Klementyna;-)
no to tak:
lat 30
31 tydzien ciąży- termin porodu 26 wrzesnia
w domu 2.5 letni synek- Tymonek
teraz tez czekamy na chłopaka.
Rodzić będe w DDz - Tymka rodziłam w DDz i byłam zadowolona.
Powiedz mi kochana gdzie wkleić suwak ??? w sygnaturę ? bo juz się pogubiłam totalnie.

hello :-) coś mi się zdaje, że inicjały to M.N.??? zgadłam???

suwaki wklejasz w sygnaturę :tak:

Ostatnia edycja:
coś ostatnio jakaś faza na chłopaków- co ciężarówka to na synka czeka :)
My celowaliśmy na dziewuchę co by parka była no ale.... jeszcze nie umieram jak to mawia mój Małż :) :)

heehehe wiedziałam :-D przecież nawet zapraszałam Cię na to forum ;-)

teraz same chłopaki się rodzą, choć moja sąsiadka urodziła czwartą dziewczynkę jakieś 3 tygodnie temu :-) a młodsza ode mnie i to sporo.
Mój Małżon też marzy o córce.....hehehe, marzenia piękna rzecz :-D

Ostatnia edycja:
Klementyna - no ja tu za twoją namową się znalazłam - fakt :P

Myślałam że pędzicie z postami niemożliwie a tu widzę lichutko- trzeba rozruszać to forum kobitki póki jeszcze mamy chwilę wolnego heheh.
Ok idę kłaść Tyma

bo ostatnio wypowiadamy się tylko we 3 : isabell28, kasiadz i ja....czasami zagląda ma-mi. Reszta dziewczyn przestała się udzielać, niestety.

a jak tam samopoczucie marcynda???

Ostatnia edycja:
reklama
Mój maluszek od paru dni zaczął szaleć w nocy,rozpycha się strasznie,a mamusia oczywiście już nie śpi:-(
Jak u Was z nocami? Przesypiacie normalnie? Mnie od tygodnia strasznie biodra bolą i co chwilę się budze,a teraz jeszcze fikołki Kubusia to już całkiem jestem wyspana:-)
oj u mnie w nocy bywa różnie. ostatnio długo nie mogę usnąć bo maleństwo strasznie szaleje. Ja się kładę na prawy bok to ona mnie z prawej kopie, ja na lewy to ona mnie z lewej i tak do 3 nad ranem, czasami to aż się boje że ją zgniatam:szok:

coś ostatnio jakaś faza na chłopaków- co ciężarówka to na synka czeka :)
My celowaliśmy na dziewuchę co by parka była no ale.... jeszcze nie umieram jak to mawia mój Małż :) :)
u mnie ponoć dziewczynka ma być:) tak stwierdziło dwóch rożnych lekarzy. we wtorek mam 4d może uda się potwierdzić. Na początku byłam nastawiona na chłopca ale od kiedy powiedzieli że to dziewczynka to zaczęło się różowe szaleństwo zakupowe, więc oby jej między nóżkami coś nie wyrosło hihi bo jeśli się okaże że jednak chłopiec to będzie skazany na różowe śpioszki:-D

klementyna
wybierasz się jutro na ćwiczenia?

witaj marcynda! może to nasze forum się teraz bardziej rozkręci? ja udzielam się też na październikowym bo termin mam na 15.10. jak ktoś ma trochę czasu to polecam poczytać forum lipcowe, można sobie poczytać opowieści porodowe i np co inne mamy polecają a czego nie polecają kupić :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry