• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

reklama
hej babeczki!

Klementyna - współczuje sikania nocnego po arbuzie- też ostatnio taka byłam mądra heheh :)
Ja po nowym roku wskakuje z powrotem na dukana- chyba ze nie bede karmic to szybciej .

KAsiadz- ja na całe szczęście u niego tylko robiłam USg i nic więcej .A swoją drogą to chciał mi mierzyć grubość tkanki tłuszczowej na brzuchu bo stwierdził że brzuch jak w 33 a ie 23 t.c. pfff cham :-D

Słuchajcie , tak robie juz selekcję i segregacje rzeczy dla MAlucha i sie okazuje ,że mi sie niektóre sprzęty dublują i tak sobie pomyślałam może macie, znacie jakąś potrzebującą ciężarówkę?
MAm do oddania:
- łóżeczko + materac piankowy- zwykłe, drewniane łózeczko 120x 60 bez szału
- ochraniacz błekitny z misiem na szczebelki
- pościel do wózka
- jakies kocyki
- cześć ubranek na pewno też oddam
i pewnie jeszcze coś znajdę to dołożę jak sie dokopię do reszty- nie są to rzeczy jakieś nie wiadomo jakie cudowne ale posłużą jeszcze nie jednemu "dzieciowi"
NAm się nie przydadzą a może komuś tak - chętnie oddam to wszystko za symboliczną paczkę pampków np.

a co tam w Pepco? jest coś ciekawego? mam zamiar tam dzisiaj się przejsc..jak sie doczłapię

witanko

taaaak Marcynda, masz rację....dziś sponsorem mojego nocnego sikania był arbuz :-)
myślisz, ze Dukana przy kamieniu nie można? moim zdaniem dieta świetna nawet dla karmiącej bo dzieciątko ma super wyselekcjonowany pokarm od mamusi - same zdrowe rzeczy. No i samo karmienie chyba już powinno zadziałać odchudzająco bo trzeba uważać na to, co się je..tak mi się wydaje bo nie byłam nigdy na tym etapie. Tylko te pierwsze 5 dni bym zmodyfikowała od razu do etapu z warzywkami i myślę, ze waga będzie leciała w dół.

Ciężarówki takiej potrzebującej nie znam, niestety.

W Pepco byłam jakiś tydzień temu, kupiłam ochraniacz do łóżeczka z Kubusiem Puchatkiem, ładne pastelowe kolorki za 19 zł, śpiochy i pajace skoczyły z 8 zł na prawie 15, bodziaki też podrożały na 5 zł z 8zł....no chyba że ja kupowałam w jakiejś mega promocji. Pepco w Bielawie. Musze kupić takie cosik http://allegro.pl/zielony-pojemnik-pokrowiec-pod-lozko-100x45x15cm-i1730889675.html pod łóżeczko na ciuszki jeszcze za duże, bo nie mam gdzie ich trzymać a szuflady pod łóżeczkiem nie mam.

Koleżanka moja teraz do Anglii pojechała na urlop i pisała mi sms, że body Early Days 7.-pak jest za 7 funtów czyli jakieś 33 zł. Miałam te bodziaki dla Adka, super gatunkowo i za taką cenę się bardzo opłaca, o tu przykładowe zestawy Body Early Days 3-6 m 7pak MIX wzorów - 68 cm (1727485057) - Aukcje internetowe Allegro te bodziaki polecam jako sprawdzone. No i wychodzą z przesyłką tak samo jak bodziaki z Pepco a jakość zdecydowanie lepsza.

Ostatnia edycja:
Klementyna- heloł! wiedziłam że bedziesz przeklinać tego arbuza hehe.
Early Days- faktycznie suuper gatunek, ja miałam jeszcze 7 pak ze stanów Gerbera- rewelacja- baardzo dalikatniutki materiał w sam raz dla takiego noworodka.

A z dukanem poczekam przynajmniej te 3-4 miechy , nawet durny słodzik odpada wtedy a tego chyba nie zniosę. NIe chciałabym przerywać z braku czasu, organizacji, czy niemozliwości pojechania po dozowlone produkty..Bedę musiała sie jakoś ogarnac z tą 2 dzieci na początku, zobaczyć jak nam to wszystko pojdziie- chłopaki bedą musieli się zgrac, Tymek jeszcze jest bardzo mały ..no zobaczymy..poukładamy sobie to wszystko mam nadzieje i wtedy na spokojnie matka weźmie się za siebie.
JA podczas diety duuzo gotowałam, piekłam , wymyslałam , cudowałam z tymi potrawami co by mi sie szybko nie znudziła dieta i obawiam sie ze od razu po porodzie czasu bedzie mi brakować na takie gotowanie.

A co do tych rzeczy to może podczytuje as jakaś ciężarówka chętna i odezwie się chociaz na PW;-)

ale z was ranne ptaszki
ja przed chwilą z łóżka się zwlekłam:tak:
co do pepco to byłam ostatnio w świdnicy - wydaje mi sie że jest większy wybór i więcej przecen:tak: niż w dzierżoniowie.
A i ostatnio byłam w odrze w tych chińskich sklepach w poszukiwaniu koszuli do porodu i też mają ciuszki dla dzieci, ale ceny nie są rewelacyjne, i ciężko znaleźć coś fajnego

a ja miałam właśnie wychodzić do lekarza ale zadzwoniłam czy nie ma opóźnienia no i jadę dopiero na 15-tą i pewnie jeszcze poczekam. Oj zawsze są takie opóźnienia u mojej lekarki ale ja nie narzekam, przynajmniej wizyta nie wygląda "taśmowo" - 5 minut i do widzenia. Ja czasami prawie godzinę siedzę w gabinecie :tak: Denerwują mnie tylko narzekające babki na poczekalni, biadolą a i tak przychodzą.

reklama
heloł!

Klementyna- powodzenia na wizycie , daj znać co i jak Z Alankiem. :)

JA też przeważnie czekam u mojego doktorka ale nie przeszkadza mi to, przecież to nie piekarnia.;-)

Wróciliśmy z miasta mały padł ja tez bym z chęcią się położyła ale musze obiadu pilnować dla Małżowiny- my z Tymkiem zahaczyliśmy o BArizolę i wciągneliśmy pizze. W pepco były jakies tam pajace ale gatunkowo takie sobie- kupiłam tylko 3 pary spodenek i 3 body do szpitala, sobie jakąś tam kosmetyczkę no i oczywiście bez KOPARY Tymkowej nie wyszliśmy.

zmykam na allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry