• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

udanych łowów na allegro :tak: ja jak na razie czekam aż zus wypłaci wynagrodzenia :D

orientujecie się może czy w bielawie są jakieś fajne sklepy z butami? bo szukam butów na wesele i nic nie mogę znaleźć a jak już znajdę to ciasne bo nogi mi puchną :(

reklama
KAsiadz- mnie właśnie wpłynęły wczoraj pieniążki z Zus ale stwierdziłam ,że nie bede szaleć i kupować dla małego ubranek narazie- zobaczymy jak to wyjdzie w "praniu". Wydaje mi sie oczywiście ,że mam mało a pewnie się okaże że mały nie taki mały i od razu wskoczy w 62-68.Dokupić żaden problem a mam tego całą komodę i jeszcze trochę :).

Szukam tylko otulaczka bo miałam przy Tymciu i był świetny- wtedy miałam gruby bo to była zima a teraz zamówię ten cieńszy.
__ STERNTALER otulacz BECIK okrycie __NOWE wzory (1704394821) - Aukcje internetowe Allegro

a buty- niestety w bielawie nie znam sklepów, a jakie byś chciała mniej więcej? Ja ostatnio kupuje też przez net.

co do ciuszków to też mam już pełno, ale czasami jak coś wpadnie w ręke w fajnej cenie to się skuszę, teraz poluję na allegro na sukienki bo nie mam żadnej a przydało by się bo są takie słodkie;-)

buty ja raz kupiłam na allegro i rozpadły się po 2 miesiącach wakacji:szok:
i boję się teraz kupować bez mierzenia bo jak pisałam strasznie puchną mi nogi i buty poprostu są za ciasne i fałdy tłuszczu mi się z nich wylewają:tak:
chciała bym jakieś na małym obcasie, bardzo małym i nie zapinane wokół kostki, kolor czarny, brązowy lub beżowy:tak:

Kasia- nooo najgorsze są te fałdy tłuszczu hahahh.\
A może CCC, dawno juz nie kupowałam butów w ddz to sie mało orientuje.

A sukieneczek troszkę zazdroszczę :tak:

dobra , idę bo mały ciągnie na trampolinę a taaak mi sie nie chce

papa

zajrze potem co u Klementyny po wizycie

ciao

Aleśta się rozgadały
biggrin.gif

no więc jestem, gdybym poszła na 12.30 tak jak byłam zapisana to nieźle bym tam kwitła na poczekalni....weszłam o 16.30 a wyszłam o 17.10
yes2.gif

przed wejściem do gabinetu położna mi jeszcze trzasnęła KTG ale ubaw miałam nieziemski bo młody cały czas kopał w te czujniki, nawet lekarka potem jak zobaczyła zapis to stwierdziła że się nieźle kręcił.

Mój synuś???? nie pokazał interesiku dziś, złapał się za kolano tak na ukos i nic oprócz pośladów nie było widać, choć lekarka powiedziałą że jakieś jajka jej mignęły przed oczami
laugh.gif

Waży 1970 gram więc dużo jak na ten TC, wymiary głowy podają TC prawie 35 więc głowę ma duuużą / nie wiem czy moje krocze to wytrzyma :szok:/, brzuch na prawie 33 wiec grubiutki, generalnie chłop jak dąb.

Kasia butów w Bielawie nie kupisz fajnych, są 2 obuwnicze : w "galerii" i Boti koło Pepco. Zobacz lepiej w CCC albo Deichmanie w Świdnicy.

Moja waga dokładnie +15 kg ale lekarka nic nie powiedziała że dużo. Ja jestem duża to i waga duża
biggrin.gif
ale od ostatniej wizyty też 2,5 kg przybrałam.

Ja ciuszki od razu 62 szykuję, mniejszych nawet nie piorę.

A jaką fotę dostałam dziś z USG : nosa i ust , no usta to ma moje
biggrin.gif
i pewnie znając życie będzie drugi synuś podobny do mamusi.

Marcynda mi też się sukieneczki marzą, może se strzelimy po jeszcze jednej sztuce ???
laugh.gif
i Ty tak nie skacz na tej trampolinie.

aha, mam wieści z pierwszej ręki bo od położnej ze szpitala w Wałbrzychu która jest przy mojej lekarce w gabinecie...a więc:
- nie ma możliwości rodzenia w innej pozycji niż na łóżku porodowym :szok: :confused: , czyli odpada poród np. w kucki bądź klęcząc, krzesła porodowego nie ma. Już samo to jak dla mnie dyskwalifikuje ten szpital na wstępie.
- nacinają a jakże, niby jak jest potrzeba a jest prawie zawsze wg położnych.
- w sierpniu mają mieć remont na porodówce.

No to ja w Wałbrzychu na 10000% nie rodzę :no:

Ostatnia edycja:
reklama
isabell robiłaś już wymaz na paciorkowce??? bo dzisiaj takie dostałam zalecenia, ze takie badanie trzeba zrobić. Jeśli będą to się ich nie leczy ale ten wynik jest potrzebny do szpitala bo jeśli paciorkowce są to dziecko dostaje antybiotyk po urodzeniu.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry