• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

Nie robiłam,nic takiego lekarz nie kazał. Ostatnio tylko kazał jeszcze raz na toksoplazmoze i przeciwciała no i oczywiście morfologia mocz.
Powiedzcie dziewczyny jaką macie hemoglobinę?

reklama
mi o paciorkowcach tez nic nie mówił, mam zrobić tylko mocz i morfologie:tak:

co do szpitala w Wałbrzychu to przypuszczam że w Świdnicy jest podobnie, ale ja na łóżku rodzić mogę, oby tylko było regulowane i można było rodzić na nim na siedząco a nie na leżąco. Co do nacinania to przypuszczam ze wszędzie jest to rutyną i same rodzące chcą być nacinane bo panuje przekonanie że leppiej być napiętym niż popękać:tak:. wiem że tak jest bo siedzę też na forum październikowym i tam właśnie większość dziewczyn tak uważa

Ostatnia edycja:
to badanie nazywa się GBS i z tego co wiem moja lekarka zawsze każe je robić przed szpitalem, tu jest link Paciorkowiec w ciąży robi się je prywatnie w Bielawie w Laboratorium u Piaseckiej. Podobno to bardzo ważne badanie, zresztą jak poczytałyście to można wnioski wyciągnąć, Ja robię. Zapytajcie lekarzy swoich, może powiedzą, żeby też zrobić.

W Wałbrzychu łózko porodowe jest starego typu więc można ustawić tylko do pozycji półleżącej z tego co się dowiedziałam. Ja się nie położę, never!!!
Laski tak chcą się nacinać bo nie wiedzą "czym to pachnie", potem ta rana boli bardziej niż cokolwiek innego a nie daj boże, żeby pękły szwy tak jak mi...przerąbane, miesiąc nie można funkcjonować normalnie bo drugi raz nie zaszywają tylko musi się samo zarosnąć. Boli jak jasny piorun.

isabell - ja HB sprzed miesiąca mam 12,4.

Ostatnia edycja:
a pytałaś lekarza czy to ok, ze masz taką niską teraz??

uwagaaaaaa: dziś sponsorem mojego bólu brzucha jest kukurydza :-) sztuk 2 1/2 zagryziona bananem

Ostatnia edycja:
to badanie nazywa się GBS i z tego co wiem moja lekarka zawsze każe je robić przed szpitalem, tu jest link Paciorkowiec w ciąży robi się je prywatnie w Bielawie w Laboratorium u Piaseckiej. Podobno to bardzo ważne badanie, zresztą jak poczytałyście to można wnioski wyciągnąć, Ja robię. Zapytajcie lekarzy swoich, może powiedzą, żeby też zrobić.

W Wałbrzychu łózko porodowe jest starego typu więc można ustawić tylko do pozycji półleżącej z tego co się dowiedziałam. Ja się nie położę, never!!!
Laski tak chcą się nacinać bo nie wiedzą "czym to pachnie", potem ta rana boli bardziej niż cokolwiek innego a nie daj boże, żeby pękły szwy tak jak mi...przerąbane, miesiąc nie można funkcjonować normalnie bo drugi raz nie zaszywają tylko musi się samo zarosnąć. Boli jak jasny piorun.

isabell - ja HB sprzed miesiąca mam 12,4.
ostatnio na sr jakaś para mówiła że była w Wałbrzychu i mają tam nowoczesne łóżko porodowe ale tylko jedno

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry