Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. wiem że tak jest bo siedzę też na forum październikowym i tam właśnie większość dziewczyn tak uważaostatnio na sr jakaś para mówiła że była w Wałbrzychu i mają tam nowoczesne łóżko porodowe ale tylko jednoto badanie nazywa się GBS i z tego co wiem moja lekarka zawsze każe je robić przed szpitalem, tu jest link Paciorkowiec w ciąży robi się je prywatnie w Bielawie w Laboratorium u Piaseckiej. Podobno to bardzo ważne badanie, zresztą jak poczytałyście to można wnioski wyciągnąć, Ja robię. Zapytajcie lekarzy swoich, może powiedzą, żeby też zrobić.
W Wałbrzychu łózko porodowe jest starego typu więc można ustawić tylko do pozycji półleżącej z tego co się dowiedziałam. Ja się nie położę, never!!!
Laski tak chcą się nacinać bo nie wiedzą "czym to pachnie", potem ta rana boli bardziej niż cokolwiek innego a nie daj boże, żeby pękły szwy tak jak mi...przerąbane, miesiąc nie można funkcjonować normalnie bo drugi raz nie zaszywają tylko musi się samo zarosnąć. Boli jak jasny piorun.
isabell - ja HB sprzed miesiąca mam 12,4.
ostatnio na sr jakaś para mówiła że była w Wałbrzychu i mają tam nowoczesne łóżko porodowe ale tylko jedno