• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

klementyna, niestety nie miałam kiedy podejść do tego sklepiku, w poniedziałek podejde:tak:

a i przypomniało mi się - dzisiaj na otwarciu mrówki sprzedawali pampersy 2, 108 szt. za 41 zł, ja sobie paczkę kupiłam bo to chyba dobra cena?

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia, nie ma problemu zobacz w poniedziałek.

To w tej Mrówce nawet pampersy mają?? Myślałam, ze to taki sklep jak Nomi. Cena bardzo dobra, jutro pojadę po 1 paczkę bo za taką samą w Tesco płaciłam 59 zł i to już było w promocji. Ciekawe tylko czy jeszcze będą je mieli w takiej cenie?

Ostatnia edycja:
ja kupiłam 1 w Biedronce z Dada Premium za 11 zł 28 sztuk - recenzje ma super, dziewczyny pisały że są jak pampers bo niczym się nie różnią tylko firmą i podobno te DaDa premium robi dla Biedronki właśnie Pampers. Nie opłaca się kupować więcej tych 1, bo 2 są od 3 kg więc na 100% będą ok.

Sukieneczka śliczna...szkoda tylko że ma te guziczki na pleckach bo mogą uciskać troszkę.

dzięki za linka

kurcze jutro mam okazje jechać po obiedzie do wrocławia na zakupy, a tu sr i nawet chyba mój chłop się na zajęcia wybiera. i nie wiem co zrobić? hmmmmmmm, chyba pójde na sr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry