• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

Klementyna - no ja też sie w żadne przetwory nie bawię, grzybów miałam małą reklamówkę z czego 1/4 na całe szczeście robaczywa heheheh - zawsze to miej roboty.;-)
Udusiłam z cebulka i śmietaną i mam z bani.

DLa Tymona jak był malutki narobiłam pół piwnicy różnych musów , przecierów a on pluł tym dalej niż widział. Jadł tylko śliwki z gerbera- taki wybredniaczek z niego.

a gdzie reszta ciężarówek?

reklama
a skąd brałaś przepisy na te musy?? ja bym zrobiła ze 20 słoiczków takich malutkich po przecierach pomidorowych, najwyżej sama zjem jak będzie pluł :eek:

reszta chyba śpi albo szopinguje na mieście :-)

hej dziewczyny
całą noc bolał mnie brzuch, rano zwlekałam się po nospe to dostałam takich skurczy (pierwszy raz) że myślałam że nie wytrzymam, tak się z bólu zwijałam, i do tego doszło rozwolnienie, no masakra jakaś. Już się zaczęłam bać że zaczęłam rodzić
shocked.gif
. A teraz jestem padnięta, do kibelka zdarzy mi się jeszcze pobiec, leże plackiem i nie mam zamiaru obiadu robić ani zakupów, nawet z łóżka się nie zwlekłam żeby listonoszowi otworzyć, bo dzisiaj się spodziewam i listonosza i kuriera:tak:

co do wyjazdu to ja się dopasuje:).
na tej stronce o Świebodzicach już byłam :tak: ciekawe tylko jakie są opinie odnośnie personelu, no i chyba tam nie zajmują się noworodkami jeśli coś złego się z nimi dzieje? no i jeśli chcemy tam jechać to chyba trzeba zadzwonić i spytać czy można przyjechać

Kasia a może coś jadłaś w tym Wrocku wczoraj, co??? mi to wygląda na zatrucie. Spróbuj napić się Coli, powinna pomóc jesli to zatrucie jakimś jedzonkiem - mi zazwyczaj pomaga, nospy nigdy nie brałam.

Co do Świebodzic to właśnie czytam opinie i wybiera ją sporo dziewczyn z Wałbrzycha, bo tam fajnie a do Wałbrzycha w razie "W" jest rzut beretem, ale mają inkubatory itp. Podobno bardzo kameralny szpital, gdzie położne mówią do mamusiek po imieniu, w sumie mnóstwo pozytywów. Przyjechać można w każdej chwili - tak pisali ale można zadzwonić czy w sobotę będzie ok. Pani Ania wczoraj mówiła, że najlepiej jechać właśnie w sobotę. Za niewielką opłatą możesz mieć własny pokoik z łazienką :tak:

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny.
Ja szopinguje,ale w internecie:-)
A co tam ciekawego było wczoraj w SR?
Bardzo możliwe Kasia,że coś z jedzonka zaszkodziło.Napij się tej coli,naprawdę jest dobra.
Jak mój żołądek czegoś nagle nie toleruje to dostaje takich bóli,szok! Tylko wymioty pomagają

jadłam to samo co teściowa i jej nic nie jest :(
coli bym się napiła ale nie mam i nie zwlekę się z łóżka po nią, ale chyba jest mi coraz lepiej:tak:

co do Świebodzic to może faktycznie na nie się zdecydować, ja to bym chciała taką sale z łazienką, nie koniecznie sama, ale żeby łazienka była, bo to ułatwia funkcjonowanie:tak: to w takim razie trzeba się tam też wybrać

jadłam to samo co teściowa i jej nic nie jest :(

Kochana, teściowej atom nie ruszy :-D

coli bym się napiła ale nie mam i nie zwlekę się z łóżka po nią, ale chyba jest mi coraz lepiej:tak:

idź, idź, Cola nie zaszkodzi a pomóc może

co do Świebodzic to może faktycznie na nie się zdecydować, ja to bym chciała taką sale z łazienką, nie koniecznie sama, ale żeby łazienka była, bo to ułatwia funkcjonowanie:tak: to w takim razie trzeba się tam też wybrać

Dlatego właśnie wybierzemy się do Świdnicy i Świebodzic
.

o tu są ciekawe opinie http://forum.gazeta.pl/forum/w,168,...zie_lepiej_rodzic_Wch_czy_Swiebodzic.html?v=2

chyba nie umiem cytować :szok::-D

isabell - co ciekawego znalazłaś w necie do polecenia?? którą porodówkę wybrałaś??

Ostatnia edycja:
Kasia teściowa nie jest w ciąży!!!
Ja też jem to co wszyscy,a po pewnych rzeczach,które wcześniej jadłam normalnie zwijam się z bólu
A na allegro kupiłam w końcu łóżeczko i gadżety do niego,a właściwie Dziatki kupowali to zaszalałam;-)

to jak dziadkowie kupują to szalej........
ja wczoraj teściową naciągnęłam na kolejnego pajaca :tak:

czytałam te opinie o świebodzicach, tylko nie ma tam opinii z tego roku i nie mogłam nigdzie znaleźć aktualnych

Ostatnia edycja:
reklama
Ja chyba nie będę jeździć po innych miastach i zostanę w Dzierżoniowie. Co ma być to będzie,zależy na kogo trafisz i jaki będzie miał humor,wszędzie może być różnie. Zaryzykuje, powiem szczerze,że mam trochę koleżanek,kóre rodziły w Dz-wie i są zadowolone.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry