klementyna33
Fanka BB :)
ja laktatora jeszcze nie kupuję, zobaczę jak będzie wyglądała sprawa karmienia po porodzie i jeśli będzie potrzebny to Darecki kupi /będzie uświadomiony wcześniej jaki model ma kupić/. Leżaczka na razie nie kupuję bo nie będzie potrzebny od początku, dopiero koło 3 miesiąca, kocyk widziałam superaśny za niecałe 40 zł, śliczny ciepły i gruby, w sam raz do wózka abo jako kołderka do łóżeczka. Ale na razie też nie kupuję bo mam sporo rożków, które śmiało posłużą za przykrycie w łóżeczku a do spania i tak wkładam malucha w śpiworek /rewelacja i polecam, nie ma problemu z rozkopaniem się w nocy i zimnymi nóżkami/, do wózka mam specjalny śpiwór w komplecie z wózkiem taki mega ciepły więc wystarczy w połączeniu z kombinezonem.
Ja jeszcze muszę kupić:
- materac do łózeczka
- poduszka - klin do łóżeczka
- smoczek uspokajacz z NUK /moim zdaniem najlepszy i Adek uwielbiał Nuki innych nie chciał/
- aspirator do noska na gile
- obcinacz do pazurków
- szczotka do włosów
- wyprawkę do szpitala...chyba że zdecyduję się na coś co już mam
dla mnie
- gaciory z siatki
- podkłady na łózko
- podkłady w gaciory
- maść bephanten
no i TANTUM ROSA koniecznie
powinno być już wszystko.
Ja jeszcze muszę kupić:
- materac do łózeczka
- poduszka - klin do łóżeczka
- smoczek uspokajacz z NUK /moim zdaniem najlepszy i Adek uwielbiał Nuki innych nie chciał/
- aspirator do noska na gile
- obcinacz do pazurków
- szczotka do włosów
- wyprawkę do szpitala...chyba że zdecyduję się na coś co już mam
dla mnie
- gaciory z siatki
- podkłady na łózko
- podkłady w gaciory
- maść bephanten
no i TANTUM ROSA koniecznie
powinno być już wszystko.
Ostatnia edycja:

to mi się nie podoba, jak wymagają to może oni za mnie urodzą??? No ale niby zmusić nie mogą i jak się chce to można rodzić jak jest wygodniej. ZZO robią za darmo.