• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

Ostatnia edycja:
reklama
a czytałam że staniki na fiszbinie uciskają piersi i doprowadzają do zastoju pokarmu i zapalenia, ja sobie kupiłam jeden w odrze i chyba więcej nie kupuję, będę sobie radziła ze zwykłymi które mam, no chyba ze rady nie dam to dokupię :) ja na razie zrezygnowałam z zakupu tych podkładów, kupię je na doz pod koniec miesiąca :)

eee tam, ja zawsze mam na fiszbinie, moje koleżanki co karmiły też miały z fiszbiną, jak jest dobrze dobrany rozmiar to nic nie uciska a ładniej trzyma pierś bo bez fiszbiny to okropnie wyglądało i piersi takie jakieś klapnięte :szok: - miałam taki z Adkiem i wywaliłam. Zresztą fiszbina jest pod piersią a kanały mleczne są w piersi więc co ma niby uciskać? Trochę przesadzają te laski z opiniami. Zamówiłam sobie 3 sztuki takich staników i tyle powinno wystarczyć na okres karmienia na początek.

Kasia a ile płaciłaś w Odrze za taki stanik i czy były też z fiszbiną?

Ostatnia edycja:
w odrze płaciłam 12 zł, ale nie wiem czy były z fiszbiną. Takie staniki widziałam też w tesco w świdnicy za 9zł, ale też nie wiem czy miały fiszbinę

heloł

marcynda a Ty gdzie się podziewasz??? remont się zaczął w domu?? czy Twój maluch już obrócony głową w dół??

isabell - pamiętasz w którym tygodniu Twoje dzieciątko obróciło się głową na dół??

Pytam, bo wczoraj trochę się zaniepokoiłam tym co powiedziała Pani Ania, ze jak jeszcze się nie obrócił to już raczej się nie obróci....jak byłam na wizycie 27 lipca to główka była na górze i skakał nogami po pęcherzu a jakoś nie czuję żeby się coś zmieniło, dale kopie mnie w tych samych miejscach i dalej mam wrażenie, ze mój pęcherz to trampolina. Następną wizytę mam za tydzień w środę i pewnie będzie usg więc się okaże.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry