klementyna33
Fanka BB :)
no raczej nie zdążę :-) relację zdam oczywiście, dostałam L4 tylko do 6 września
, potem muszę od internisty brać...bez sensu trochę.
, potem muszę od internisty brać...bez sensu trochę.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, potem muszę od internisty brać...bez sensu trochę.Na 100% będzie chłopak - widziałam jajkaważy już 2800g. Ułożył się już głową w dół więc jest ok. Podobno mogę urodzić nawet na początku września, termin z dzisiejszego USG to 15 wrzesień. Ma długie nogi bo długością nogi wyszło na prawie 39 tydzień
no to będzie długi jak Adek :-) a ja od ostatniej wizyty przytyłam 1 kg
super.
moja lekarka bardziej sugeruje się tym co pokazuje USG, bo tylko kilka % kobiet rodzi w terminie wyliczonym od OM.
wiem, bo mnie to chrapanie obudziło 
a położna miała takie urwanie gwizdka dzisiaj, że zapomniała że jak mam to ktg podłączone i sobie spałam w najlepsze chyba z godzinkę
. Mam zapis na metry 
właśnie słyszałam że ginekolodzy dają zwolnienie tylko do 38 tc, ale ponoć nie wszyscy, ciekawe jak będzie z moim.no raczej nie zdążę :-) relację zdam oczywiście, dostałam L4 tylko do 6 września, potem muszę od internisty brać...bez sensu trochę.

.
.
nie wiedziałam , ja to stosowałam raczej w razie jakiejś infekcji tam na dole- po basen np.
Ale zamierzam to zrobić do końca tygodnia;-)
Moja siostra tak robila, u nich w domu cały czas kult i jak mały się urodził to przy kulcie się uspokajał a jak włączali mu coś innego to nie chciał słuchać heloł
Klementyna- no właśnie w lesie jestem , torba nie spakowana , pizamy nie wyprasowane, malowania nie było bo cały weekend się szwędaliśmy gdzieś ehhh mam takiego lenia że coś okropnego.
Co do usg- moj gin trzyma się terminu OM - i wydaje mi się to logiczne- Tymon z usg wychodził na 20 listopada bo był długi i wielki a prwawidłowy termin miałam na wigilię . CZyli powinni go wyciągać miesiąc wcześniej?też cesara sie szykowała.
Tym bardziej jeśli kobitka wie kiedy poczęli dzieciaka a cykle ma regularne - 40 tygodni to 40 tygodni.
TAntum rosa na rane po ccnie wiedziałam , ja to stosowałam raczej w razie jakiejś infekcji tam na dole- po basen np.
ja odstawiłam anty więc mogło być bardzo różnie i pewnie było. Nigdzie więcej nie wyszedł mi ten termin, tylko teraz z długością nogi na usg wyszło, że za tydzień powinnam rodzić
no i ja testy ciążowe robiłam co chwilę więc pewnie by pokazał któryś ciążę, gdyby faktycznie było 2,5 tygodnia wcześniej. U mnie z tymi wyliczeniami zawsze jakiś kosmos, z Adkiem było to samo, poczęty w tym samym czasie co Alan więc może ja pod koniec każdego roku mam jajeczkowanie bez @

a dzisiaj nie ma śladu tylko nie mam czucia w miejscu nacięcia

, poradził sobie znakomicie