Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też się właśnie zastanawiam czy mój gin pobiera wymaz? ale mam jeszcze trochę czasu bo w szpitalach chcą żeby to badanie było zrobione po 35 tc. Fajnie że masz wynik negatywny, przy pozytywnym ponoć trzeba brać jakieś tabletki robione na zamówienie po których strasznie z pipki leci tłusta maźAha,robiłam badanie na tego paciorkowca,mój gin sam pobrał wymaz,ja tylko zawiozłam do szpitala do lab.mikrobiol. Juz odebrałam wynik-negatywny![]()

nie wiem co jeszcze mi potrzeba....nie mam karuzeli ale to chrzestna się zapowiedziała że kupi, matę edukacyjną? nie miałam dla Adka i nie czułam jej braku. Leżaczek??? też z Adkiem nie miałam choć teraz myślałam żeby kupić. A może nianię elektroniczną - ponoć przydatna przy gotowaniu jak dziecko śpi w pokoju bo wszystko słychać co się dzieje a potem na wszelkie wyjazdy z dzieckiem też się przydaje jak dziecię idzie spać a chcemy jeszcze posiedzieć np. na dworze ?? - ale nie wiem bo też nie miałam 
na ten dzierżoniów to tak na 100% jesteś pewna???