Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to ja już gotowa to porodu, fryzura zrobiona
na głowie oczywiście 

. CO do L4 to nie jest wcale głupi pomysł, ja jestem od 16 tygodnia na L4 i wcale mnie nie wyklnęli w pracy, nawet szef zaproponował żebym ciągnęła do końca zwolnienie i o pracę po macierzyńskim była spokojna- nie każda ciąża jest taka sama, jedna jest bezproblemowa /jak moja pierwsza/ a druga może być od początku obarczona różnymi dolegliwościami i nie zawsze można pracować. Nie patrz na to co powiedzą w pracy, Ty i Twoje dziecko jesteście teraz najważniejsi. Ja też sie tak bałam w 1 ciąży i chodziłam do pracy do końca ciąży i myślisz, ze kto to docenił? Po powrocie z macierzyńskiego dostałam na dzień dobry wypowiedzenie. Nie ma się co przejmować pracą, idź na L4, odpoczniesz i spokojnie przygotujesz się do narodzin dziecka. Dzięki Dziewczynki za wsparcie... Wytrzymam do jutra ,mam wizytę na 11.40. Dzisiaj odpocznę sobie po pracy i pogadam z Dzidzią, że musi być dobrze. A z pracą to faktycznie nie ma co się przejmować, i tak nikt później nie doceni , że pracował przez pół ciąży. Dzwoniłam do Pani Ani Sykuły i po 15 września będą pierwsze zajęcia, także na pewno będę chodzić. Juto po lekarzu zdam relację. Musi być dobrze:-)