reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
No jednego chlopca do tego musicie dodac, bo ja wczesniej zaglosowalam, ze chce wiedziec przed porodem. 

aph
No wlasnie nie wiadomo jak to z tymi dziewczynkami jest. Bo oprocz mnie jeszcze 3 dziewczyny zaglosowaly, ze chca wiedziec przed porodem. I nie wiem co maja w koncu.
A zreszta wszystko wyjasni sie w styczniu, ciekawe ile z naszych dziewczynek bedzie chlopcami i odwrotnie. ;-)
A zreszta wszystko wyjasni sie w styczniu, ciekawe ile z naszych dziewczynek bedzie chlopcami i odwrotnie. ;-)
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
WIolu i Aph ogromne gratulacje syneczkowe - u mnie Amelka też ma trochę różu i żółtego w garderobie a jak się urodzijednak Mateuszek to pchi też będzie w tych kolorach chodził a co?

aph
Dzieki Asiorek.
A co do ciuszkow, to ja mam bardzo malo rozowych, bo ciuszki mam po chrzesniaku. W sumie moze z 10 jakis rozowych bym znalazla. I to takie calkiem malutkie.
Ja jakos nie wiem czy ubralabym chlopca na rozowo.
jakos mi to nie pasuje. Body pod ciuszki to ok, bo tego nie widac, ale tak na zewnatrz to chyba jednak bym nie ubarla. Dziewczynke na niebiesko ok, ale chlopak rozowy, nie. 
A co do ciuszkow, to ja mam bardzo malo rozowych, bo ciuszki mam po chrzesniaku. W sumie moze z 10 jakis rozowych bym znalazla. I to takie calkiem malutkie.
Ja jakos nie wiem czy ubralabym chlopca na rozowo.
jakos mi to nie pasuje. Body pod ciuszki to ok, bo tego nie widac, ale tak na zewnatrz to chyba jednak bym nie ubarla. Dziewczynke na niebiesko ok, ale chlopak rozowy, nie. 
My spodziewamy sie dziewczynki :-).
Babcie juz oszalały i wszystko mam białe i różowe dla dzidzi, niewspominajac o kilkunastu sukienkach, dopiero będzie wesolo jak sie chłopiec urodzi, bo ztymi dziewczynkami to i tak do końca nie wiadomo
.
Babcie juz oszalały i wszystko mam białe i różowe dla dzidzi, niewspominajac o kilkunastu sukienkach, dopiero będzie wesolo jak sie chłopiec urodzi, bo ztymi dziewczynkami to i tak do końca nie wiadomo
.reklama