Karolina&Zosia
Fanka BB :)
Wiesz co, poszukam, ale od porodu trochę czasu minęło i może mi to trochę zająć:-)Mogłabyś wrzucić zdjęcie z usg z 13tc gdzie wydaje się że chlopiec?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co, poszukam, ale od porodu trochę czasu minęło i może mi to trochę zająć:-)Mogłabyś wrzucić zdjęcie z usg z 13tc gdzie wydaje się że chlopiec?
Ok, rozumiem. A może pamiętasz czy bylo widać że wyrostek płciowy był pod kątem ustawiony a mimo to okazało się że to dziewczynka? Lekarz na podstawie kąta komktetnie oceniał? Chodzi mi o to czy jest szansa na to że mój się pomylił. Nie mam zdjecia 2d z przekroju tylko takie 3d i chyba nie idzie aż pod takim kątem do góryWiesz co, poszukam, ale od porodu trochę czasu minęło i może mi to trochę zająć:-)
Wiesz ci, mój lekarz zawsze mówił, że na tym wczesnym etapie to jak wróżenie z fusów. Na podstawie wyrostka luźno rzucił że może być facet, więc trzeba było poczekać,aż wstydnisia dojrzeje do pokazania tajemnicy.Ok, rozumiem. A może pamiętasz czy bylo widać że wyrostek płciowy był pod kątem ustawiony a mimo to okazało się że to dziewczynka? Lekarz na podstawie kąta komktetnie oceniał? Chodzi mi o to czy jest szansa na to że mój się pomylił. Nie mam zdjecia 2d z przekroju tylko takie 3d i chyba nie idzie aż pod takim kątem do górynadzieja umiera ostatnia
![]()