U
użytkownik 207953
Gość
Ej, nie obwiniaj się. Skąd miałaś wiedzieć?Mądry lekarz, przynajmniej nie chce Cie faszerowac progesteronem i mówi jasno na co się nastawiać... mój tez tak mówił ale ja naciskałam na proga jak pojebana ...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ej, nie obwiniaj się. Skąd miałaś wiedzieć?Mądry lekarz, przynajmniej nie chce Cie faszerowac progesteronem i mówi jasno na co się nastawiać... mój tez tak mówił ale ja naciskałam na proga jak pojebana ...![]()
Tak mowie żebyś nie czytala a sama od wczoraj wertuje strony o moim 3dniowum cyklu czy może to akurat to....Zgadnijcie ile dzisiaj przeczytałam stron o poronieniami przy paI homo![]()
Głodna jesteś pewnoPrzeczytałam "halo ziemniak!"![]()
Pizzę?Głodna jesteś pewnoidź zjedz cos
![]()
No wiem... byłam wręcz oburzona jak przez tel po pierwszych wynikach powiedział ze "to do niczego nie prowadzi" I ze to poronienie. Po drugim wyniku zasygerował CP ale ja to wyparłam i po trzeciej becie (wzrost ponad 200%) w końcu się zgodził na proga ... człowiek głupi byłEj, nie obwiniaj się. Skąd miałaś wiedzieć?
A ty też miałaś niski progesteron czy niskie przyrosty na początku?No wiem... byłam wręcz oburzona jak przez tel po pierwszych wynikach powiedział ze "to do niczego nie prowadzi" I ze to poronienie. Po drugim wyniku zasygerował CP ale ja to wyparłam i po trzeciej becie (wzrost ponad 200%) w końcu się zgodził na proga ... człowiek głupi był![]()
Głodna jesteś pewnoidź zjedz cos
![]()
Juz jedliśmy kolacjePizzę?
Ja mialam bardzo dobre przyrosty na początku ale wszystko późno się wykluło :A ty też miałaś niski progesteron czy niskie przyrosty na początku?
Kategorycznie do dnia małpy nie. Ale dziś mam 1dc, wyebane, i sączę czerwone wino. Na endo przecież... ;-)Jak dobrze, że nie jestem sama. Ja dziś wyczerpalam limit przekleństw….Nie wiem chyba muszę wypić piwo
Chociaż nie wiem… wlaśnie laski, po owulacji kosztujecie okazjonalnie jakiś trunków? Czy kategorycznie do dnia małpy nie?
Wiem... i wiele bym dała, żeby podzielić się tą możliwością z wszystkimi, którzy tego potrzebują... zwłaszcza gdy widzę, jak bardzo "szasta" się tutaj tą metodą, naprawdę jest dostępna dla każdego. Wystarczy zamieszkać i postarać się o ubezpieczenie...Jeśli masz szansę zrobić IVF za darmo, to jasne, że korzystaj. Nie poddawaj się, póki nie skończą się możliwości. Wiele kobiet marzy o IVF, ale ich po prostu na to nie stać i finanse są bariera jakiej nie mogą przeskoczyć