Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi też! ale oczywiście nie pamiętam już co bylo w tym śnie, ogolnie czesto mam problem ze po godzinie juz zapominam co mi sie sniloO niedźwiedź tez mi się kiedyś śnił. Byłam w wielkim domu ze znajomymi i tylko ja wiedziałam że grasuje niedźwiedź i siedziałam zamknięta w łazience i oglądałam przez okno jak oni uciekają![]()
a masz też tak że nie możesz się obudzić? Tzn wiesz że to sen i krzyczysz, wołasz głośno np. chłopa a on nic. A potem jak się już jakimś cudem obudzisz to pytasz czemu Cię nie obudził mimo wołania? Bo ja mam takie jazdy…No ja w ogóle z tym spaniem mam chyba wszystkie opcje, sny na jawie, lunatykowanie, incepcje... temat rzeka xD
Ale wtedy serio krzyczysz czy we śnie? Bo ja ogólnie jak sie dre we śnie to na jawie nic. A jak np mega rozpaczam we śnie to na jawie mam mokre oczy.a masz też tak że nie możesz się obudzić? Tzn wiesz że to sen i krzyczysz, wołasz głośno np. chłopa a on nic. A potem jak się już jakimś cudem obudzisz to pytasz czemu Cię nie obudził mimo wołania? Bo ja mam takie jazdy…
A najgorzej jak zasnę w ciągu dnia i w sen wplecie mi się głos z telewizora albo rozmowy ludzi, to już się tworzy taka mieszanka że jak mi się uda obudzić to jestem zmęczona i mam ochotę iść spać ale tak normalnie… często w ogóle nie odpoczywam śpiąc bo tyle się dzieje…![]()
Mi się zdarzyło jak coś mocno emocjonalnego mi się śniło że na jawie skomlałam jak piesek bo chyba płakałam we śnie albo byłam przerażona i kilka razy mąż mnie przytulał a ja się wtedy przebudzałam.Ale wtedy serio krzyczysz czy we śnie? Bo ja ogólnie jak sie dre we śnie to na jawie nic. A jak np mega rozpaczam we śnie to na jawie mam mokre oczy.
Mój miał łatwiej, bo zaczęliśmy ze sobą mieszkać 2 miesiace później, ale zła byłam, ze najpierw pokazał mojej i swojej mamie a ja dostałam dopiero miesiąc późniejMyślę, że on wie ze moge tak myśleć i schowal gdzieś w ciemnej dupie. Ej w ogóle np jak sie dowiedzialam, że jak stary kupil pierścień zaręczynowy to go schował gdzies pod zlewem za smietnikiem w torbie z żabki xD
Na temat Jungingena siedzącego na kupce prania tez sennik zdaje się zaklęcie milczeć XDJa tam nie wierzę w znaczenie snówmam meeeega rozbudowane i dużo pamietam i zadne senniki mi sie nie sprawdzają. Dla mnie to jest jakiś przemiał tego co sie w głowie dzieje. Ale ile razy sie budze i mam ulge, ze to nie dzialo sie serio. A mam także incepcje senne
![]()
To ja tylko lunatykowanie zaliczyłam jak byłam mała i lunatykowalam od siebie do rodziców. Serio. Siedzieli w kuchni która była po drodze i coś do mnie mówili, ja im ponoć nawet odpowiadałam ale na drugi dzień nic nie pamiętałam XDNo ja w ogóle z tym spaniem mam chyba wszystkie opcje, sny na jawie, lunatykowanie, incepcje... temat rzeka xD