Lena1984
Fanka BB :)
No to mi w czerwcu nie pykłoKiedyś czytałam ze kobieta w miesiącu swoich urodzin jest najbardziej płodna xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to mi w czerwcu nie pykłoKiedyś czytałam ze kobieta w miesiącu swoich urodzin jest najbardziej płodna xD
O nie.. to teraz musze czekac 9 miesiecy na mega plodnoscKiedyś czytałam ze kobieta w miesiącu swoich urodzin jest najbardziej płodna xD
Tylozgiecie
+ ja![]()
TuDo mnie jak do debila trzebaktory post?
![]()
To ja w SierpniuKiedyś czytałam ze kobieta w miesiącu swoich urodzin jest najbardziej płodna xD
A ja we wrzesniu, świetnie by było jakbym zaszła wtedyTo ja w Sierpniu![]()
Do listopada mam czekać? NOPE!To ja w Sierpniu![]()
Ja też wyłączyłam, już wystarczy że tu się dowiaduje ciagle takich rzeczy czasem jakbym sir wczoraj urodziła jak o tyluzgieciu itdno ja też raczej będę wiecej siedzieć na głównym wątku, to pokłosie tego, że kiedyś byłam jego właścicielką i sie przywiązałam![]()
Może wakacje i zmiana klimatu coś poprzestawiałyjejku powiem Wam, ze coś mocno już mnie brzuch na okres boli
testuj! Testuj! TESTUJ!jejku powiem Wam, ze coś mocno już mnie brzuch na okres boli