Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dopisuje się do teamu przodozgiecieKochane przebijam ankiete, bo widze ze pojawiają sie osoby, ktore nic nie zaznaczyły xD
na razie to w ogole ciekawie wychodzi bo 6 tylo i 7 przodo![]()
Ja żałuję jak się nie wyspie i nie mogę myśleć w pracy, ale z drugiej strony dlaczego mamy mieć nudne życie i tylko praca, spanie, dom. Trzeba korzystać z życia, cieszyć się każda chwila nawet kosztem niewyspania!Dzień dobry
tyle piszecie, że nie jestem w stanie nadążyć
Więc tak:
team: tyłozgięcie
kocham szparagi
też mam urodziny w lipcu więc liczę, że teoria z płodnością się sprawdzi
Lady dawaj małego Greka
Wczoraj byliśmy na imieninach x2, a o 20 pojechaliśmy do Torunia połazić po starówce (mamy jakaś godzinkę drogi), więc była turystyka kulinarna i spacery. Randkowanie jest fajne, poza tym mamy maraton seksu
i cholernie ciężko było wstać do pracy. Chyba dziś zasnę przed kompem
Dzięki kochana, ze pytasz. Dosyć kiepsko, ale kiedyś w końcu będzie dobrze.@Moonstone a ty jak się trzymasz?![]()
To ja dzisiaj podobnie niewyspana - ale tez wczoraj było miło bo najpierw koncert a potem jeszcze nam się na seks zebrało jak wróciliśmyJa żałuję jak się nie wyspie i nie mogę myśleć w pracy, ale z drugiej strony dlaczego mamy mieć nudne życie i tylko praca, spanie, dom. Trzeba korzystać z życia, cieszyć się każda chwila nawet kosztem niewyspania!![]()
Jak moj stary jest w sklepie to nigdy nie ma serka wiejskiego/grani xD wczoraj sie tak wkurzyłam i kazałam przejrzeć lodowki centymetr po centymetrze i cud pojawił sięWracając do bobu - jak ja go uwielbiam! Co jest tylko dla mnie szokiem, że większość ludzi obiera go - ja całe życie jadłam ze skórka. Zawsze dodaje do niego sporo masła i koperku i uwielbiam pic do niego maślankę Mragowskawłaśnie wczoraj na obiad mieliśmy bob ale bez maślanki bo miał być makaron z pesto i indykiem i Stary zapomniał kupić indyka (chociaż tłumaczy, że nie było / to jest w ogóle niesamowite ile rzeczy nie ma w sklepach jak on jest na zakupach
). Wiec wjechał na spotkanie bób
Moja mama jak gotowała bob to zawsze go jeszcze odrobine słodziła i on wtedy nabiera trochę innego smaku.
Szparagi tez kocham - chociaż w tym roku pare razy trafiłam na takie sobie. My często robimy saki w doku pizzę i najbardziej lubię ze szparagamiNo i klasyk - jajo sadzone, młode ziemniaki i szparagi.
Ja takie rzeczy zawsze gotuje w szybkowarze - używa któraś z Was? To jest mój ulubiony garnek - uważam, że Tefal powinien zrobić ze mnie swoją ambasadorkę![]()
A jak mąż?Dzięki kochana, ze pytasz. Dosyć kiepsko, ale kiedyś w końcu będzie dobrze.
Ja się boje szybkowaru odkąd wybuchł prosto na mojego męża. Zupę pomidorową ścieraliśmy z szafek i sufitu ze dwa dni ale poparzenia chłop leczył kilka tygodni.Ja takie rzeczy zawsze gotuje w szybkowarze - używa któraś z Was? To jest mój ulubiony garnek - uważam, że Tefal powinien zrobić ze mnie swoją ambasadorkę![]()