Annajenkins
Aktywna w BB
A tak sobie myslalam dzisiaj o tym jak fajnie by bylo jakbysmy mialy taka platforme zeby sobie na mikrofonie pogadac
moj maz siedzi na discordzie i gra z kolegami. Troche mu zazdroszcze 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jak zbadałam pierwszy raz witaminę D po suplementacji prawie rocznej w tych witaminach ciążowych i zobaczyłam marne 19 to zrobiło mi się smutno - ile w takim razie mogłam mieć rok wcześniejsame here
no witamine D i ferrytyne zbadałam tylko
ale to byłby dom wariatówA tak sobie myslalam dzisiaj o tym jak fajnie by bylo jakbysmy mialy taka platforme zeby sobie na mikrofonie pogadacmoj maz siedzi na discordzie i gra z kolegami. Troche mu zazdroszcze
![]()
ja miałam chyba jakoś 28, wtedy zaczęłam brać 4000j w zimiie a teraz 2000. Zbadałbym sobie ale szkoda mi hajsuJa jak zbadałam pierwszy raz witaminę D po suplementacji prawie rocznej w tych witaminach ciążowych i zobaczyłam marne 19 to zrobiło mi się smutno - ile w takim razie mogłam mieć rok wcześniej![]()
Ja tez tak słyszałam i nawet trafiłam na artykuł naukowy który tłumaczył jak ważne jest prawdidlowe (a nie minimalne) stężenie witaminy D.Moja ginekolog mi kazała, podobno to ważne…. Jak się starasznie wnikalam dlaczego, powiedziała że dużo ludzi ma niedobory i trZeba ustalić ile jej mam i jaką dawkę dzienną przyjmować.
ale to byłby dom wariatów![]()
Ja za dzieciaka uwielbiałam tę grę !Hahahha taknikt nie chce sie podlaczyc do simsow?
![]()
Ja badałam bo kiedyś przez długi czas miałam anemię i kontrolnie musiałam się badać. Moja gin oprócz wszystkich możliwych hormonów kazała również zbadać żelazo magnez i witaminę d wiec zrobiłam - a że d nie wiadomo jaki wynik to dziś badam ją po raz 3 i wtedy powie mi jak się suplementowac bo może soe okazać że mam na tyle mało, że dawka która przyjmuje jest stanowczo za mała.Powiem szczerze że nigdy nie badałam witamin biorę na ślepo codziennie suplementujac![]()
60 zł kosztuje, nie ma tragedii.ja miałam chyba jakoś 28, wtedy zaczęłam brać 4000j w zimiie a teraz 2000. Zbadałbym sobie ale szkoda mi hajsu